Cirkelbijeenkomst

Regelmatig organiseer ik in mijn praktijk in Roggel een Cirkelbijeenkomst, van 19.30 tot 21.30 uur.

Deelnemen aan een Cirkelbijeenkomst geeft je de gelegenheid even 2 uurtjes voor jezelf te nemen, los van de hectiek van alledag, en die uurtjes te besteden aan mentaal tot rust komen, weer even goed in je lichaam plaatsnemen (gronden), het loslaten van dingen die je niet langer dienen en in groepsverband stilstaan bij en delen over een onderwerp of thema dat voor iedereen betekenisvol is.

We komen samen in een kleine groep (maximaal 6 deelnemers + ikzelf), nemen plaats in een cirkel en besteden op een kalme, ontspannen wijze 2 uurtjes aan weer dichtbij onszelf komen, het versterken van onze verbinding met onze eigen kern, aan zingeving en aan een stukje persoonlijke groei en ontwikkeling door in groepsverband over een relevant onderwerp of thema te delen. Hierbij maken we gebruik van de kracht en energie van de cirkel, die eenheid en verbinding in verscheidenheid creërt en waarin we allemaal onze plek en onze waarde hebben.

Elke Cirkelbijeenkomst start, na een korte introductie, met een geleide visualisatie/ meditatie die je helpt weer goed in je lichaam te komen (gronden, aarden) en minder in je hoofd (denken) te zitten.
Aansluitend stem ik me af op de groep en vertel ik wat over een onderwerp of thema dat op dat moment, voor die groep van belang is. Wat dat onderwerp of thema precies is, wordt op het moment zelf duidelijk en is niet van te voren te zeggen. Soms gaat het over de energieën die op dat moment op collectief vlak werkzaam zijn en waar we allemaal wat van merken in ons eigen leven; andere keren gaat het over thematieken als ‘verbinding’, ‘liefde voor jezelf’, ‘loslaten’, ‘hoogsensitiviteit’, of ‘heling van oude stukken’.
Hierna delen we met elkaar wat dat onderwerp of thema voor eenieder van ons betekent, om zo gezamenlijk tot nieuwe inzichten en verruimde bewustwording te komen.
Daaropvolgend reik ik een stukje verdieping over dat onderwerp of thema aan, en handvatten waar je wat aan kunt hebben in je eigen leven.
We ronden de bijeenkomst af met een groepshealing die ik verzorg en met een afsluiting waarbij je achterlaat wat je niet langer mee wilt nemen en bekrachtigt wat je wél mee wilt nemen uit deze avond.

De Cirkelbijeenkomsten worden gegeven in mijn praktijk in Roggel (Limburg), in een kleine groep (maximaal 6 deelnemers) en zijn alleen toegankelijk voor vrouwen. De opzet is bewust kleinschalig, zodat de sfeer prettig en kalm is en er voldoende tijd, ruimte en aandacht voor elke deelnemer is.

Geschikt voor: elke vrouw die behoefte heeft aan 2 uurtjes ‘tijd voor zichzelf’ die in het teken staan van tot rust komen, weer dichtbij jezelf komen, even ‘uit het hoofd’ komen en weer goed in het lichaam plaatsnemen en een stukje werken aan je persoonlijke groei en ontwikkeling door in kleinschalig groepsverband op zinvolle wijze te delen over een relevant onderwerp.
Je hoeft geen enkele ervaring met visualiseren of mediteren te hebben; je bereidheid deel te nemen en in een sfeer van veiligheid, kalmte, respect en oprechte interesse met anderen samen te komen en te delen is voldoende.

Je kunt zo vaak aan een cirkelbijeenkomst deelnemen als je wilt. Als je het fijn vindt regelmatig op deze wijze samen te komen, ben je steeds van harte welkom je voor de betreffende cirkelbijeenkomst in te schrijven. Wil je slechts één avond deelnemen, dan is dat ook helemaal prima. Eenmalige deelname schept geen enkele verplichting nog vaker deel te nemen.

Kosten per bijeenkomst: € 25,00 (inclusief 21% BTW, koffie, thee, water en wat lekkers)
Locatie: mijn praktijk te Roggel. Adresgegevens worden na boeking verstrekt.
Tijd: 19.30 – 21.30 uur.
Tijdige aanmelding voorafgaand aan de bijeenkomst is noodzakelijk (!); vol is vol.
Data cirkelbijeenkomsten in de maanden oktober, november en december 2018:
– worden in september bekendgemaakt.
Maximum aantal deelnemers: 6.

Aanmelden of meer informatie? Mail naar info@sharonkersten.com

Tip: Meld je tijdig aan, want het aantal plekken is beperkt!