Intuïtieve ontwikkeling (basiscursus)

De korte cursus intuïtieve ontwikkeling bestaat uit 4 bijeenkomsten van 2,5 uur elk, die plaatsvinden in vier opeenvolgende weken. In deze cursus staat de basis van het ontwikkelen van je intuïtie centraal.

In een serie van vier bijeenkomsten gaan we in op
* wat intuïtie precies ís
* waar intuïtie zich in jouw systeem bevindt (en dat is niet op de plek waar mensen vaak denken dat intuïtie zich bevindt)
* hoe intuïtie ‘werkt’
* hoe je (een beter) bewust contact kunt maken met je intuïtie
Je krijgt heldere uitleg over wat intuïtie is (en wat het niet is), je leert wat je zelf kunt doen om je intuïtie zo helder mogelijk te kunnen waarnemen/opmerken (en daar oefenen we mee), we gaan in op een aantal bijzondere aandachtspunten en valkuilen m.b.t. het raadplegen van je intuïtie en je leert hoe je je eigen innerlijke wijsheid kunt aanboren én hoe je informatie die van buitenaf tot je komt kunt checken ín jezelf.

Na deze korte cursus zul je een veel beter begrip hebben van wat intuïtie precies is en hoe intuïtie werkt en heb je geleerd hoe jij er zelf voor kunt zorgen dat je een heldere en krachtige verbinding met je intuïtie tot stand brengt, zodat je je intuïtie vervolgens makkelijker kunt waarnemen en raadplegen.

NB In deze korte cursus gaat het niet (!) om het leren waarnemen of lezen (readen) van energie van anderen. Deze cursus geeft je juist de zeer gewenste fundering die belangrijk is vóórdat je eventueel met het waarnemen en lezen van energie van anderen aan de slag gaat. In deze cursus gaat het om jou en jouw eigen intuïtie. Daar een stevige en heldere verbinding mee tot stand brengen is een must voor eenieder die zich op wat voor manier dan ook op enig moment met energieën búiten zichzelf wil bezighouden.

De cursus wordt gegeven in mijn praktijk in Roggel (Limburg), in een kleine groep die maximaal 6 deelnemers telt. De opzet is bewust kleinschalig, zodat de sfeer prettig en kalm is en er voldoende tijd, ruimte en aandacht voor elke deelnemer is.

Geschikt voor: iedereen die (beter) wil begrijpen wat intuïtie nou precies is, hoe intuïtie werkt en hoe je zelf een zo goed mogelijke verbinding met je intuïtie kunt krijgen, en die er zin in heeft nu een begin te maken met het bewust ontwikkelen van (een goed contact met) de eigen intuïtie – waar je elke dag en in heel veel situaties voordeel van kunt hebben. Geen voorkennis vereist; wel een bereidheid het bestaan van je eigen intuïtie serieus te nemen en deze te onderzoeken.

Kosten: € 130,00 (inclusief 21% BTW, hand-outs, koffie, thee, water en wat lekkers)
Locatie: mijn praktijk te Roggel. Adresgegevens worden na boeking verstrekt.
Tijd: 19.30 – 22.00 uur.
Data: worden in september bekendgemaakt.
Maximum aantal deelnemers: 6.

Aanmelden of meer informatie? Mail naar info@sharonkersten.com

Tip: Meld je tijdig aan, want het aantal plekken is beperkt!

Een cursus op het vlak van het waarnemen en lezen (‘readen’) van energie is de cursus Energetische zelfbescherming & energie lezen, die in 2019 weer wordt aangeboden. Voor deelname aan die cursus geldt het gevolgd hebben van déze cursus als toelatingsvoorwaarde.