Consult

Tijdens een persoonlijk consult stel ik mijn kennis en expertise volledig in dienst van jouw hulpvraag en proces(sen) en reik ik je dingen aan die daarop afgestemd zijn. Daarbij sluit ik zo goed mogelijk aan bij het individu dat jij bent, de aspecten waar jij het over wilt hebben en bij ‘waar jij staat’ in jouw processen.

Elk persoonlijk consult is maatwerk en is in beginsel een op zichzelf staand consult. Met wat ik je aanreik in één consult kun je in de tijd daarna zelf aan de slag gaan. Jij bepaalt vervolgens zelf of je na enige tijd weer een consult wilt boeken, wanneer je toe bent aan de volgende stap.

Op de pagina Werkwijze, visie & benadering lees je meer over de ‘ins & outs’ van de persoonlijke consulten die ik aanbied. Je ziet daar ook wat er qua onderwerpen, thema’s en aspecten in een persoonlijk consult zoal aan bod kan komen.

De informatie op de pagina Sharon geeft een inkijkje in de disciplines, kennisvelden en expertiseterreinen waar ik me in bekwaamd heb en onder het kopje Sharon’s Seedlings vind je ‘zaailingen’ van mijn hand over onderwerpen, kwesties en perspectieven waar ik me, zowel als mens als als professional, mee bezig houd.

Voel je welkom een persoonlijk consult te boeken als je het gevoel hebt dat ik jou ergens bij zou kunnen ondersteunen. Ik deel graag mijn ‘kennis & kunde’ met je, zodat jij daar mooie vruchten van kunt plukken op jouw pad van steeds meer thuiskomen bij jezelf!


Ook interessant voor anderen? Deel het!