Volg mij

Wil je op de hoogte worden gehouden van nieuws omtrent mijn diensten, pakketten en activiteiten, meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief door hieronder je e-mailadres in te vullen en op ‘Subscribe’ te klikken.

Mijn nieuwsbrief verschijnt maximaal 1 keer per maand, wordt alleen verstuurd wanneer er werkelijk ‘nieuws’ te melden is, is gratis, bevat soms een kortingsactie voor nieuwsbrief-lezers en kan elk moment weer worden opgezegd middels een unsubscribe-link die je altijd onderaan mijn nieuwsbrief vindt.

Het e-mailadres dat je hier invult wordt in beginsel alléén gebruikt voor het verzenden van mijn nieuwsbrief, zoals in mijn privacyverklaring te lezen is. Neem deze gerust even door voordat je je aanmeldt voor de nieuwsbrief. Door je aan te melden voor de nieuwsbrief verklaar je akkoord te zijn met mijn privacybeleid.


NB Ik neem de privacy van de persoonsgegevens van mijn klanten, nieuwsbrieflezers en websitebezoekers heel serieus en ga zorgvuldig en vertrouwelijk om met de gegevens die mij ter beschikking worden gesteld. In mijn privacyverklaring kun je hier meer over lezen.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Wil je me volgen via Facebook, klik dan hier.