Een introductie tot Innerlijk Kindwerk


Heb je de kreet Innerlijk Kindwerk al vaker voorbij horen komen en wil je nu wel eens wat méér daarover weten?

Ben je benieuwd wat de uitgangspunten van Innerlijk Kindwerk zijn en waarom het zo ontzettend waardevol is?

Of wil je gewoon graag een goede introductie tot Innerlijk Kindwerk krijgen van iemand die zich in Innerlijk Kindwerk heeft gespecialiseerd en al vele jaren mensen middels Innerlijk Kindwerk ondersteunt en begeleidt?

Dan is dit hét webinar voor jou.
Live, laagdrempelig, compact en speciaal ontworpen om mensen te introduceren tot de uitgangspunten, de essentie, de enorme waarde en het grote belang van werken met Innerlijk Kindstukken. Mét ruimte voor vragen & antwoorden.


Inhoud

In dit webinar introduceer ik je tot de uitgangspunten en de essentie van Innerlijk Kindwerk en wordt duidelijk waaróm Innerlijk Kindwerk zo waardevol is en waarom werkelijk iedereen gebaat is bij het leren werken met Innerlijk Kindstukken.

Je krijgt informatie over

 • de kern en basisprincipes van Innerlijk Kindwerk
 • manieren waarop Innerlijk Kindstukken deel van ons uitmaken en ons beïnvloeden in ons volwassen leven
 • de manieren waarop – bij iedereen! – verwondingen of beschadigingen van Innerlijk Kindstukken ontstaan
 • de ontwikkelingsfasen die we als mens allemaal doormaken, van 0 tot 21 jaar, en de aanwezigheid van specifieke ontwikkelingstaken in die fasen
 • manieren waarop niet optimaal doorlopen ontwikkelingstaken zich zoal kunnen vertalen in specifieke patronen, gedragingen en blokkades in ons latere leven
 • het ontstaan van ‘programmeringen’, conditioneringen en gedragspatronen in de eerste jaren van ons leven – en de invloed daarvan op en in onze latere levensjaren
 • wat er nodig is om verwonde of beschadigde Innerlijk Kindstukken te kunnen helen als we eenmaal volwassen zijn
 • de – heel belangrijke – aandachtspunten die we in acht dienen te nemen als we aan het helen van Innerlijk Kindstukken willen gaan werken.

Dit alles gebeurt op een manier die passend is bij een introductie: de informatie wordt helder en in duidelijke taal aangereikt, waarbij er vanuit wordt gegaan dat je nog niet veel, of zelfs niets, van Innerlijk Kindwerk af weet. Voorkennis is niet nodig; je kunt gewoon ‘aanschuiven’ en de informatie rustig tot je nemen, vanaf een comfortabele plek in je eigen omgeving.

Ik zal te werk gaan zoals ik dat ook doe wanneer ik offline een lezing geef, waarbij mijn doel is: jou introduceren tot de hierboven genoemde punten, op een laagdrempelige en goed te volgen manier.

Na afloop van dit webinar

 • heb je een goede indruk van de manieren waarop beschadigde of verwonde Innerlijk Kindstukken ons zoal beïnvloeden
 • ben je geïntroduceerd tot de essentie en de belangrijkste uitgangspunten van Innerlijk Kindwerk
 • zal je duidelijk zijn hoe waardevol en hoe belangrijk Innerlijk Kindwerk is, voor iederéén
 • heb je een indruk van de mate waarin Innerlijk Kindstukken zeer sterk kunnen doorwerken in onze gevoelens van eigenwaarde, zelfvertrouwen, veiligheid, autonomie, zorgeloosheid/onbevangenheid en authenticiteit
 • begrijp je dat ook ons vermogen mensen werkelijk toe te laten, zuivere verbindingen aan te kunnen gaan, onszelf in vrijheid te durven uiten en ons werkelijk te kunnen verbinden met zowel onszelf als de mensen en dingen (doelen, projecten) om ons heen sterk beïnvloed kan worden door Innerlijk Kindstukken
 • heb je een indruk van de enorme ‘winst’ die te behalen is als we aan heling van onze Innerlijke Kinderen gaan werken
 • heb je vernomen wat belangrijke punten zijn waar rekening mee dient te worden gehouden als je zelf met Innerlijk Kindwerk aan de slag wilt gaan
 • zul je je meer bewust zijn van je eigen Innerlijke Kindstukken en zul je meer, of makkelijker, begrip, compassie en liefde kunnen voelen voor het kind dat je eens was
 • heb je een aantal tips gekregen die je kunt gebruiken om het Innerlijke Kind/de Innerlijke Kinderen in jezelf te gaan erkennen en jouw band daarmee te gaan versterken.

Opzet

Dit webinar heeft de opzet van een (live!) online lezing – hetgeen precies is wat het woord ‘webinar’ in oorsprong betekent: een web-(based)-seminar, een lezing die via het web plaatsvindt.

In dit in totaal 2 uur durende webinar introduceer ik je in anderhalf uur tijd tot de hierboven genoemde punten. Je krijgt veel informatie te horen en het staat je uiteraard vrij aantekeningen te maken over de informatie die ik deel. Tussendoor zal ik regelmatig checken of alles duidelijk is en als er vragen zijn die niet kunnen wachten tot het laatste half uur van dit webinar, zal ik deze eerder al oppakken.

Het laatste half uur van het webinar is volledig ingeruimd voor vragen (omtrent de dingen die in het eerste anderhalf uur aan bod zijn gekomen) & antwoorden en is dus interactief van aard.

(NB Het spreekt voor zich dat ik in deze setting niet in kan gaan op vragen van heel persoonlijke aard; daarvoor is een individueel consult de aangewezen plek.)


Datum, tijd & kosten

Het webinar Een introductie tot Innerlijk Kindwerk wordt de komende periode twee maal gegeven:

 • op donderdag 2 mei 2019, om 19.30 uur. Eindtijd webinar: 21.30 uur.
 • op dinsdag 7 mei 2019, om 19.30 uur. Eindtijd webinar: 21.30 uur.

De kosten voor deelname aan dit webinar bedragen € 25,-. Dit is inclusief 21% btw.

Let op: inschrijven voor deze webinars is mogelijk tot 3 dagen vóór de webinardatum. Inschrijven voor het webinar van 2 mei kan tot en met maandag 29 april; inschrijven voor het webinar van 7 mei kan tot en met zaterdag 4 mei.


NB: Voor wie interesse heeft in ‘meer’ en van plan is concreet met eigen Innerlijk Kindstukken aan de slag te gaan:

mocht je na deelname aan dit webinar besluiten je in te schrijven voor het groeitraject ‘Hallo Innerlijk Kind’ dat op 18 mei a.s. van start gaat, dan worden de kosten van je deelname aan dit webinar (€ 25,-) in mindering gebracht op de prijs van het groeitraject!


Praktische aandachtspunten (belangrijk):


Toegangslink

Na ontvangst en verwerking van je betaling stuur ik je per e-mail de toegangslink tot het webinar. Deze toegangslink is strikt persoonlijk en heb je nodig om toegang te krijgen tot het webinar waarvoor je je hebt aangemeld. Bewaar de link dus goed en houd hem voor jezelf. (Als iemand anders op jouw link binnenkomt, kun je zelf géén toegang meer verkrijgen tot het webinar.)

Platform

Dit webinar vindt plaats via het platform Zoom. Om deel te kunnen nemen heb je géén Zoom-account nodig; de toegangslink volstaat, samen met een klein stukje software (van Zoom) dat je automatisch kunt laten installeren zodra je op de toegangslink klikt. Nadere instructies hierover ontvang je per e-mail, in de mail waarin jouw toegangslink staat.

Huisregels

Het webinar is opgezet als een online meeting die in wezen niet anders is dan de groepsactiviteiten (workshops, cursussen, trainingen, lezingen) die ik offline verzorg. Dit betekent dat ik dezelfde ‘huisregels’ hanteer die ik ook in offline activiteiten hanteer:

► Elke deelnemer is zichtbaar voor de hele groep en neemt deel onder zijn/haar eigen naam.
Aangezien niemand zich prettig of comfortabel voelt bij anonieme of onzichtbare deelnemers, worden alleen deelnemers toegelaten die onder hun eigen naam deelnemen en die tijdens het webinar zichtbaar zijn via hun webcam. Beschik je niet over een webcam of is je webcam kapot, dan kun je helaas niet deelnemen aan dit webinar. (Gaat je webcam kapot nadat je al betaald hebt voor deelname? Dan kun je je deelname opschorten tot een later moment, waarop je weer wel een werkende webcam hebt. Dit webinar zal met enige regelmaat worden aangeboden, dus geen zorgen daarover 🙂 ).

► De activiteit wordt gegeven in een sfeer van veiligheid, discretie en wederzijds respect, waartoe alle deelnemers gehouden zijn. Eenieder die zich hier niet aan houdt wordt zonder pardon direct verwijderd, zonder aanspraak te kunnen maken op teruggave van de kosten voor deelname. Verstoringen van het gevoel van veiligheid, respectloos en anderszins ongepast gedrag, trolling en oneigenlijke redenen voor deelname zijn niet welkom, horen niet thuis in een sfeer van veiligheid, discretie en wederzijds respect en worden dan ook niet getolereerd. Wie zich hier niet in kan vinden, wordt vriendelijk verzocht niet deel te nemen.

► Ik werk alleen met kleine groepen deelnemers. Het aantal plekken per webinar is dus beperkt. Aan dit webinar kunnen maximaal 20 personen deelnemen.

► Familieleden en zakelijke relaties (actueel of voormalig) van Sharon Kersten en haar administrator(s) zijn, om redenen van professionaliteit en ethiek, uitgesloten van deelname.

Heb je al eerder met mij gewerkt, dan weet je dat ik veiligheid, discretie en wederzijds respect hoog in het vaandel heb staan in mijn activiteiten. Eenieder die met mij werkt dient zich veilig en gerespecteerd te kunnen voelen. Bovenstaande ‘huisregels’ beogen dit te borgen.


Doe je mee? Fijn!

Reserveer hier je plek door jouw deelname nu te boeken

Webinar: Een introductie tot Innerlijk Kindwerk
Datum: donderdag 2 mei 2019 | dinsdag 7 mei 2019
Tijd: 19.30 tot 21.30 uur
Kosten: € 25,00

Ik meld me aan voor:

Na ontvangst en verwerking van je betaling ontvang je per e-mail de factuur en nadere informatie.

Betaal je liever middels een bankoverschrijving? Stuur dan een mail naar info@sharonkersten.com om je aan te melden voor dit webinar. Je ontvangt dan per e-mail de factuur met mijn bankgegevens zodat je de betaling kunt voldoen.


Let op: er zijn per avond maar 20 plekken beschikbaar. Wil je zeker zijn van je deelname, wacht dan niet te lang met boeken!


Ook interessant voor anderen? Deel het!