EHB-Overbelasting


Is er recent een burnout of overspannenheid bij jou vastgesteld?
Voel je je mentaal of emotioneel overbelast of overspannen?
Heb je regelmatig, of steeds vaker, last van gevoelens van overprikkeling en overweldiging?
Of… vrees of voel je dat je op een burnout of overspannenheid aan het afstevenen bent?

En heb je nu vooral behoefte aan een aantal praktische handvatten die je kunnen helpen weer wat meer rust en balans te ervaren?

Dan is dit het (live!) webinar waaraan je wilt deelnemen. Een waardevol webinar voor iedereen die behoeft heeft aan praktische handvatten en concrete tips in een situatie of periode van overbelasting.


Inhoud

In dit webinar reik ik je een hele serie tips, handvatten en suggesties aan die jou kunnen helpen een periode of situatie van overbelasting, over-spanning of overprikkeling zo goed mogelijk door te komen, met meer rust en balans in je systeem. Concreet en praktisch, zodat je er direct na het webinar al mee aan de slag kunt gaan.

Ik deel in dit webinar de inhoud van wat ik de afgelopen jaren binnen mijn praktijk wel de ‘toolkit EHB-Overbelasting‘ ben gaan noemen: een hele verzameling praktische tips, concrete handvatten en makkelijk uitvoerbare suggesties die direct kunnen worden ingezet in situaties van overbelasting, in welke vorm dan ook.

Dit webinar geeft jou de kans met deze tips, handvatten en suggesties te gaan werken zonder dat je daar een prijzig individueel consult van anderhalf uur voor hoeft te boeken, terwijl ik je wél alles aanreik wat ik mensen met een burnout, overbelasting of overspannenheid in anderhalf uur kan aanreiken aan praktische manieren om zo snel mogelijk weer wat rust en balans te creëren in een overbelast systeem.


Opzet

In het eerste deel van dit webinar ga ik in op de kern van de onbalans die in ons systeem ontstaan is wanneer we overbelast, overspannen of burnout zijn geraakt. Deze onbalans in ons systeem leg ik op een duidelijke en makkelijk te begrijpen wijze uit, waardoor je direct ook zelf gaat zien in welke hoeken de meest logische sleutels voor het komen tot meer rust en meer balans zich bevinden.

Wanneer dat eenmaal helder is, reik ik je een grote hoeveelheid praktische tips, handvatten en suggesties aan die stuk voor stuk gebruikt kunnen worden om weer meer rust en meer balans in je systeem te creëren. Uiteraard licht ik daarbij ook toe waaróm juist deze tips, handvatten en suggesties zo goed kunnen helpen en voor wie of wanneer welke tip, welk handvat en welke suggestie het meest zinvol of bruikbaar is.

In het laatste half uur van dit 2 uur durende webinar is er ruimte voor vragen en antwoorden.

Na afloop van het webinar ontvang je (per e-mail) een handig overzicht van de kernpunten van het webinar en van de concrete dingen die jij zelf kunt doen om al op korte termijn meer rust en meer balans te creëren.


Datum, tijd & kosten

Het webinar EHB-Overbelasting wordt gegeven op donderdag 9 mei 2019, om 19.30 uur. Eindtijd webinar: 21.30 uur.

De kosten voor deelname aan dit webinar bedragen € 45,-.
Dit is inclusief 21% btw en inclusief het handige overzicht dat je na afloop van het webinar binnen 24 uur per mail ontvangt.

(NB Als je een individuele sessie van anderhalf uur zou boeken om al deze informatie van mij te verkrijgen, zou je daarvoor meer dan het dubbele bedrag betalen. Een individueel online consult van anderhalf uur kost € 110,-. Ik geloof niet dat er veel andere manieren zijn om jezelf zó makkelijk € 65,- te besparen! 😉 )

Let op: inschrijven voor dit webinar is mogelijk tot 3 dagen vóór de webinardatum. Inschrijven voor het webinar van 9 mei kan dus tot en met maandag 6 mei.


Praktische aandachtspunten (belangrijk):


Toegangslink

Na ontvangst en verwerking van je betaling stuur ik je per e-mail de toegangslink tot het webinar. Deze toegangslink is strikt persoonlijk en heb je nodig om toegang te krijgen tot het webinar. Bewaar de link dus goed en houd hem voor jezelf. (Als iemand anders op jouw link binnenkomt, kun je zelf géén toegang meer verkrijgen tot het webinar.)

Platform

Dit webinar vindt plaats via het platform Zoom. Om deel te kunnen nemen heb je géén Zoom-account nodig; de toegangslink volstaat, samen met een klein stukje software (van Zoom) dat je automatisch kunt laten installeren zodra je op de toegangslink klikt. Nadere instructies hierover ontvang je per e-mail, in de mail waarin jouw toegangslink staat.

Huisregels

Het webinar is opgezet als een online meeting die in wezen niet anders is dan de groepsactiviteiten (workshops, cursussen, trainingen, lezingen) die ik offline verzorg. Dit betekent dat ik dezelfde ‘huisregels’ hanteer die ik ook in offline activiteiten hanteer:

► Elke deelnemer is zichtbaar voor de hele groep en neemt deel onder zijn/haar eigen naam.
Aangezien niemand zich prettig of comfortabel voelt bij anonieme of onzichtbare deelnemers, worden alleen deelnemers toegelaten die onder hun eigen naam deelnemen en die tijdens het webinar zichtbaar zijn via hun webcam. Beschik je niet over een webcam of is je webcam kapot, dan kun je helaas niet deelnemen aan dit webinar. (Gaat je webcam kapot nadat je al betaald hebt voor deelname? Dan kun je je deelname opschorten tot een later moment, waarop je weer wel een werkende webcam hebt. Dit webinar zal met enige regelmaat worden aangeboden, dus geen zorgen daarover 🙂 ).

► De activiteit wordt gegeven in een sfeer van veiligheid, discretie en wederzijds respect, waartoe alle deelnemers gehouden zijn. Eenieder die zich hier niet aan houdt wordt zonder pardon direct verwijderd, zonder aanspraak te kunnen maken op teruggave van de kosten voor deelname. Verstoringen van het gevoel van veiligheid, respectloos en anderszins ongepast gedrag, trolling en oneigenlijke redenen voor deelname zijn niet welkom, horen niet thuis in een sfeer van veiligheid, discretie en wederzijds respect en worden dan ook niet getolereerd. Wie zich hier niet in kan vinden, wordt vriendelijk verzocht niet deel te nemen.

► Ik werk alleen met kleine groepen deelnemers. Het aantal plekken per webinar is dus beperkt. Aan dit webinar kunnen maximaal 20 personen deelnemen.

► Familieleden en zakelijke relaties (actueel of voormalig) van Sharon Kersten en haar administrator(s) zijn, om redenen van professionaliteit en ethiek, uitgesloten van deelname.

Heb je al eerder met mij gewerkt, dan weet je dat ik veiligheid, discretie en wederzijds respect hoog in het vaandel heb staan in mijn activiteiten. Eenieder die met mij werkt dient zich veilig en gerespecteerd te kunnen voelen. Bovenstaande ‘huisregels’ beogen dit te borgen.


Doe je mee? Fijn!

Reserveer hier je plek door jouw deelname nu te boeken

Webinar: EHB-Overbelasting
Datum: donderdag 9 mei 2019
Tijd: 19.30 tot 21.30 uur
Kosten: € 45,00

Na ontvangst en verwerking van je betaling ontvang je per e-mail de factuur en nadere informatie.

Betaal je liever middels een bankoverschrijving? Stuur dan een mail naar info@sharonkersten.com om je aan te melden voor dit webinar. Je ontvangt dan per e-mail de factuur met mijn bankgegevens zodat je de betaling kunt voldoen.


Let op: er zijn maar 20 plekken beschikbaar. Wil je zeker zijn van je deelname, wacht dan niet te lang met boeken!


Ook interessant voor anderen? Deel het!