Ennea-scoop©

Een Ennea-scoop© geeft je in korte tijd en op relatief eenvoudige wijze heel veel duidelijkheid ten aanzien van de enneatypen en enneatypische structuren en dynamieken die in jou werkzaam zijn en die jouw ‘karakter’, gedragingen, voor- en afkeuren, neigingen, fixaties en valkuilen aansturen of anderszins beïnvloeden.

(Meer informatie over de enneatypen en enneatypische structuren en dynamieken vind je op de pagina Enneagramwerk.)

Bestel je een Ennea-scoop©, dan krijg je van mij een uitgebreide, zorgvuldige, solide en genuanceerde duiding van de enneatypen en enneatypische structuren en dynamieken die in jou aanwezig zijn. Deze duiding stel ik op aan de hand van jouw antwoorden op een zeer uitgebreide vragenlijst in enquêtevorm die ik speciaal voor dit doel ontworpen heb en die je per e-mail ontvangt. De vragenlijst bestaat uit een groot aantal stellingen die je simpelweg wel of niet aankruist, met ruimte voor opmerkingen, nuanceringen en/of nadere toelichtingen, en uit een aantal open vragen.

Na ontvangst van de ingevulde vragenlijst analyseer ik al jouw antwoorden heel grondig en zorgvuldig en stel ik aan de hand van die analyse jouw duiding op, waar ik ook een visuele weergave van maak: jouw Ennea-scoop©.

Je Ennea-scoop© en de duiding ontvang je vervolgens tijdens een videoconsult van 90 minuten, waarin je duidelijk wordt

  • welke enneatypische structuren en mechanismen er momenteel in jou actief zijn
  • tot welk gedrag dat leidt en welke knelpunten, valkuilen en andere bijzonderheden dat met zich meebrengt
  • wat de achterliggende redenen zijn waaróm je bepaald gedrag inzet
  • in welke mate bepaalde noden, verlangens, wensen, angsten of fixaties soms met jou aan de haal gaan, ook wanneer je dat eigenlijk niet wilt.
  • in hoeverre specifiek enneatypisch gedrag dat je vertoont eigenlijk wel of niet bij je past, wel of niet dienend voor je is en wel of niet authentiek en natuurlijk voor je is.

Uiteraard is er tijdens dit videoconsult ook ruimte voor vragen die je wellicht hebt naar aanleiding van de duiding.

De visuele weergave van jouw unieke duiding, jouw Ennea-scoop©, ontvang je tijdens het videoconsult in digitaal formaat zodat je de gegevens altijd nog eens kunt raadplegen wanneer je daar behoefte aan hebt. Indien je dat wenst, kan er een opname van het videoconsult worden gemaakt zodat je de duiding op een later moment nog eens kunt beluisteren.

De hoeveelheid informatie die ik je middels een Ennea-scoop© en bijbehorend videoconsult van 90 minuten aanreik, is het equivalent van minstens 4 individuele coachsessies van een uur.

Wil je na het videoconsult doorpakken met individuele coaching om enneatypische structuren en mechanismen in jezelf te verzwakken, dan kan dat. Dit is echter geen ‘must’, maar een mogelijkheid.


“The Enneagram

is,

at its most abstract,

a universal mandala

of the self

— a symbol of each of us.”

— Don Richard Riso

Je eigen Ennea-scoop©: krachtig en zorgvuldig maatwerk; helder en ‘to the point’.

Wil jij graag een solide, duidelijke, zorgvuldige en genuanceerde duiding ontvangen van de enneatypen en enneatypische structuren en dynamieken die in jou aanwezig zijn, vervaardigd door een Enneagram-professional die met grote zorgvuldigheid jouw vragenlijst persoonlijk heeft geanalyseerd en geduid? Bestel dan nu jouw eigen Ennea-scoop© inclusief duiding.

De Ennea-scoop© met bijbehorende duiding is een product dat door mij ontwikkeld is en waarvan het gebruiksrecht exclusief bij mij berust. De vragenlijst die ik hanteer om jouw unieke Ennea-scoop© en duiding op te stellen is in geen enkel boek en op geen enkele website te vinden: ik heb hem zelf vervaardigd, me daarbij baserend op mijn jarenlange professionele expertise en ervaringen als Enneagram-deskundige en mijn academische onderwijskundige en didactische achtergrond en ervaringen op het gebied van het ontwerpen van modellen en methodieken voor analyse en examinatie. De lijst is zeer weldoordacht ontworpen, ondervangt de bezwaren van de vele ‘standaardtests’ die zoal online en in menig Enneagramboek te vinden zijn en heeft oog voor nuances die doorgaans niet in Enneagramtests en -profileringen worden meegenomen. De ‘vertaalsleutels’ die nodig zijn om tot een zorgvuldige, correcte en adequate duiding van de resultaten van de ingevulde lijst te komen zijn alleen mij bekend. 

Bestel hier jouw Enneascoop© met duiding

Door hieronder ‘Enneascoop inclusief videoconsult 90 minuten’ te selecteren, kun je jouw persoonlijke Enneascoop met duiding boeken. Het videoconsult zal plaatsvinden in een beveiligde online-omgeving. Nadere informatie over de online-omgeving die ik voor videoconsulten gebruik en hoe deze te bereiken, ontvang je na boeking.

Door op de grijze knop ‘Verzenden’ te klikken, kom je in de betaalomgeving terecht waar je je boeking definitief kunt maken. Na verwerking van je boeking neem ik per e-mail contact met je op om je consult in te plannen en ontvang je de factuur behorend bij je boeking.
Ook interessant voor anderen? Deel het!