Ennea-scoop©

De Ennea-scoop© is een door mij ontwikkelde creatie en dienst die ik in 2017 gelanceerd heb. Ik geef hiermee gehoor aan de wens van velen in relatief korte tijd en op relatief eenvoudige wijze duidelijkheid te verkrijgen ten aanzien van de enneatypen en enneatypische structuren die in iemand aanwezig zijn en die het ‘karakter’, de gedragingen, de voor- en afkeuren en de neigingen, fixaties en valkuilen van de betreffende persoon aansturen of anderszins beïnvloeden.

Het is een duiding van de enneatypen en enneatypische structuren die in jou aanwezig zijn (net zoals een horoscoop een duiding is van de invloed van planetaire energieën op jouw systeem, ‘karakter’, gedragingen, neigingen en valkuilen) die opgesteld wordt aan de hand van een speciaal door mij voor dit doel ontworpen – zeer uitgebreide – vragenlijst in enquêtevorm die je per e-mail krijgt toegestuurd.
De vragenlijst bestaat uit een groot aantal stellingen die simpelweg wel of niet aangekruist kunnen worden, met ruimte voor opmerkingen, nuanceringen en/of nadere toelichtingen, en uit een aantal open vragen. Na ontvangst van de ingevulde vragenlijst analyseer ik al je antwoorden (waar ik zo’n 2 uur mee bezig ben) en stel ik aan de hand daarvan je duiding op, waar ik ook een visuele weergave van maak (je Ennea-scoop©). De duiding deel ik je mede en licht ik je toe in een videoconsult van 80 minuten waarin je ook de visuele weergave van deze duiding ontvangt, jouw Ennea-scoop©.
Kort maar krachtig, compact en helder ento the point.

De vragenlijst die ik hanteer is in geen enkel boek en op geen enkele website te vinden; het is een volledig door mijzelf vervaardigde lijst die gebaseerd is op mijn jarenlange professionele expertise en ervaringen als Enneagram-expert en waar mijn academische kennis, kundigheid en ervaringen ten aanzien van analyse, methodieken en het ontwerpen van analytische en examinerende modellen aan ten grondslag ligt.
De lijst is doelbewust en heel doordacht gecreëerd, ondervangt de bezwaren van ‘standaardtests’ die online en in boeken te vinden zijn, heeft oog voor nuances die doorgaans niét in Enneagramtests en -profileringen worden meegenomen en kan door niemand anders geduid worden op de wijze waarop ik dat doe – aangezien de ‘vertaalsleutels’ alleen mij bekend zijn en ik te allen tijde ook mijn krachtige intuïtieve vermogens en mijn op jarenlange ervaring gebaseerde ‘fingerspitzengefühl‘ inzet bij het duiden van de informatie.

Ben je nieuwsgierig naar een compacte maar gedegen, solide duiding van de enneatypen en enneatypische structuren die in jou aanwezig zijn? Bestel dan een Ennea-scoop© door een mailtje te sturen naar info@sharonkersten.com.

Kosten Ennea-scoop© inclusief videoconsult van 80 minuten: € 175,00 incl. 21% BTW.

Wil je iemand een Ennea-scoop© cadeau doen of wil je iemand verblijden met een waardebon waarmee een deel van de Ennea-scoop© betaald kan worden? Dat kan! Klik hier voor een overzicht van beschikbare waarde- en cadeaubonnen.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Uitgebreide informatie over het Enneagram en Enneagram Consultpakketten vind je op de pagina Enneagram. Informatie over de korte cursus Enneagram Basis vind je hier.