Feedback Auragraphs

Een greep uit de feedback die ik ontvangen heb van mensen voor wie ik een auragraph met uitgebreide reading hebt gemaakt. Naast de tekst zie je steeds de auragraph waar het over gaat.


“Hallo lieve Sharon,

Allereerst: Wat een informatie. Overweldigend. En dan valt als eerste op in de tekening: de dolfijn. In alle intuïtieve tekeningen die ik maak, is een dolfijn aanwezig! […] De eerste 2 keer dat ik het heb gelezen kreeg ik tranen in mijn ogen. Zo treffend; het kwetsen, mijn observatie-vermogen, het basisgevoel wat ik graag ervaar. En zo kan ik nog wel even doorgaan.

[…] Mijn allereerste reactie toen ik de auragraph had gelezen was: Het is net of mijn leven zin heeft gekregen doordat ik een richting heb mogen ontvangen. Een richting waar ik al heel lang naar op zoek was.

Dank je wel. Wat is het fijn dat ik je ken, Sharon, en dat ik met jou in aanraking mocht en mag komen.

Heel veel liefs en een hele dikke knuffel, R.”

[life coach & neurofeedbacktrainer]


“Lieve Sharon, 

Wat heb je een mooie auragraph voor me gemaakt, dank je wel! Ook de reading is prachtig, ik herken mezelf er heel goed in. Ook geweldig hoe de Aboriginals en de adelaar hierin terugkomen. Volgend jaar ga ik voor de 7e keer naar Australië en de Aboriginal manier van leven, kunst en de liefde voor de natuur spreekt mij bijzonder aan. Altijd ben ik op zoek naar de pure Aboriginals. […] En vanaf het moment dat Abba het nummer Eagle uitbracht, is dat mijn lijflied. Daar kan ik heel veel over zeggen, maar je begrijpt het wel.

Ik heb de auragraph en reading even laten bezinken, maar gelijk het besluit genomen om zo veel mogelijk uit mezelf te halen. Vooral je opmerking over de klankhealing kwam erg bij me binnen. Behalve Tibetaanse meditatieve yoga waarin klankschalen worden gebruikt om mantra’s te reciteren, heb ik er nooit iets mee gedaan. Ik vond het dan ook prachtig dat ik maandagavond ergens binnenkwam waar een heel arsenaal aan klankschalen stond opgesteld.

Voor morgenmiddag heb ik een afspraak om daar eens verder over te praten. Ik weet hoe energie werkt, maar ik blijf het geweldig vinden hoe dat dan weer precies op het juiste moment op mijn pad komt, dat ik het herken en er ook iets mee doe. Dus laat die prachtige lotusbloem maar aan land komen, van harte welkom en dan merk ik wel hoe het verdergaat.

[…] Je opmerkingen over het bewaken van mijn energieniveau zijn ook helemaal raak. Daar worstel ik regelmatig mee. Het helpt enorm om mezelf dagelijks met reiki te behandelen en een labradoriet bij me te dragen, maar het is nog niet optimaal. […] Ik kom graag eens langs voor een sessie […]. 

Ik ga zorgen dat de auragraph mooi ingelijst wordt en een fijne plek krijgt, zodat ik er regelmatig van kan genieten en inspiratie uit kan halen. Het helpt me om door te gaan en mijn twijfels te overwinnen en de wereld te helpen nog mooier te worden. 

Warme groet, G.”

[natuurgeneeskundige en Reikimaster] 


“Lieve lieve lieve Schat,

Dank voor al het moois, ieder detail, zo fijn uitgelegd en prachtig verwoord, en – bijna spannend om te zeggen en ook emotionerend – een helder weten dat alles wat je zegt klopt.

De rups mag dan nog wel geen vlinder zijn, en de oervrouw mag eerst nog steviger wortelen in de aarde, ik wéét dat de binnencirkel niet alleen in potentie mogelijk is, maar daadwerkelijk gaat gebeuren. De fijnbesnaarde harp, die gevoeligheid, zo ingekapseld, zo herkenbaar.

Communicatie zo belangrijk, zo waar. Vrouwelijkheid, intuïte, zachtheid, ik vóel dat het onderweg is. […] Het voelt alsof er van alles aan het gebeuren is, en ja, ik moet iedere keer weer ‘landen’ en met beide voeten op de aarde komen. […] De vertakking in de pauwblauwe lijn herken ik dus volledig. En ook de rode bloem; leiderschap, kracht, behoefte aan vrijheid. Dát en communicatie zijn altijd weer terugkerende thema’s.

Ik weet zeker dat als ik dit aan mijn moeder laat lezen, zij wéér zal zeggen ‘die psycholoog had gelijk toen hij op je 11e zei dat je het in je had om leraar te worden’.

Vanuit mijn eigen groei/ontwikkeling/heling anderen coachen is iets wat ik sinds eind vorig jaar volledig in eigendom heb genomen. […] Afijn, ik merk dat ik alles, zoals het mij betaamt, alweer kan uitleggen. En ik vind het ook mooi om volledig binnen te laten komen en in mijn lijf te ervaren om zo bij te dragen aan het integratieproces. 

Dank je wel voor je prachtige woorden, voor de uitgebreidheid, al het moois, DE grote uitnodiging!!! […] Jij zegt meer dan de psycholoog waarbij ik een beroepskeuzetest deed als kind […]. Ik ga iedereen op je af sturen. Een hele dikke zoen, héél veel liefs, een emotionele F.”

[coach, trainer]


Heb net toch maar vast de aurografen van de mannen gelezen. Alsof je ze al jaren kent! Wat gaaf. F.”

[coach, trainer; dezelfde F. van voorgaande feedback, die na de ontvangst van haar eigen auragraph en reading besloot ook een auragraph met uitgebreide reading voor haar man en zoon te bestellen.] 


“Hoi Sharon, 

Het is al weer enige tijd geleden dat jij mijn auragraph hebt opgestuurd. Wat een kadootje om te ontvangen zeg! 

De maand april en mei zijn nogal roerig geweest. Ook juni heeft veel bij mij losgemaakt. Daarom heb ik alsnog maar eens jouw auragraph opgepakt en doorgelezen. En dan blijkt dat steeds meer onderdelen van de aurograaf herkenbaar voor mij zijn (geworden) en ik deze dingen nu meer doorzie. 

De afgelopen 9 weken heb ik een opleiding […] gedaan. Daarin kwamen veel kleuren ter sprake […]. Nu zie ik ook wat de kleur turkooise bij mij doet en betekent. Deze kleur sprong tijdens de cursus eruit, maar ook in jouw auragraph. 

Ik ben echt heel lyrisch over jouw auragraph! En kan zo uren blijven kletsen wat het voor mij betekent en doet…zucht! Het is een heel mooi kadootje aan mijzelf en ben erg blij dat jij dat hebt gecreëerd! Ben dankbaar wat je mij hebt gegeven. Als ik nog wat voor jou kan doen, dan hoor ik graag! Met vriendelijke groeten, B.”

[beeldend kunstenaar]


Hallo Sharon,

Gistermiddag lag de auragraph in de brievenbus. In een lange leesteug heb ik alle informatie verslonden. Een feest van herkenning. Met tranen. Nooit eerder heeft iemand mij op deze wijze gezien. Zo objectief, zo onvoorwaardelijk.

En nu ik dit schrijf komen de tranen al weer. Ik voelde me de laatste tijd (al wel een jaar, maar wat is tijd) een beetje in niemandsland. Nog wat van het oude en nog niet helemaal in het nieuwe. Ik was zo met mijzelf aan de slag gegaan, maar kon de vruchten nog steeds niet plukken. Nu je me wat van het nieuwe hebt laten zien geeft dat meer vertrouwen voor de toekomst. […]

Ik zal de auragraph nog vaak lezen en herlezen, om me ervan te doordringen dat ik zo “mag” zijn en “kan” en “durf” te zijn zoals ik ben. En de auragraph laat me zien waaraan te werken. De aarding. Nooit mijn sterkste punt. Ik kán het wel, zoals je aangeeft, maar het kan heel snel weer weg zijn.

Lieve Sharon, ik ga rustig aan de slag. Je hebt me laten zien dat ik in staat ben mijn weg te vinden. Je hebt me meer aangereikt dan ik had durven dromen

NB Gisteren, vlak voordat ik de aurograaf kreeg, tekende ik intuïtief nog een Chinees poppetje… en ik teken de laatste tijd in mandala’s met Keltisch vlechtwerk! En daar staan mijn Keltische en Chinese krachttekens in mijn auragraph. Ook trek ik de “Heremiet” vaak als tarotkaart. Je schrijft dat het puzzelstukje dat ik altijd vind juist dat ene stukje is dat ik nodig heb. Dat is belangrijke informatie voor mij, omdat ik wel eens te snel wil. En die heremiet wel eens liever niet zie. Nu kan ik zien dat hij bij mij hoort. Deel is van mij om te accepteren. (traantje…) Wel jammer dat je zo ver weg woont. Maar als ik je echt nodig heb of je nog eens wil raadplegen weet ik je te vinden. Voor nu heb ik genoeg om mee aan de slag te gaan.

Heel hartelijk dank voor je onvoorwaardelijke en tomeloze inzet. Helder, liefdevol en zuiver, waar ik zo van houd.

Heel veel liefs, in Sisterhood, A.”

[masseur] 


“Lieve Sharon, 

Ik heb vandaag mijn auragraph van je gekregen. Wat een mooie met zoveel kleur waar ik zo van hou. 

Toen ik mijn auragraph zag werd ik erg getroffen door het meisje onder de koepel. Er kwam opeens een heel intens diep verdriet naar boven zonder dat ik hoefde te huilen. Van het plaatje en de betekenis van De eenhoorn werd ik erg stil van binnen. Mooi weergegeven. 

Ik heb de betekenis van de auragraph met veel liefde en een warm gevoel van herkenning gelezen. 

Wat een prachtig kado heb ik mezelf gegeven. Ik wil graag een afspraak met je maken om samen met jou te kijken hoe ik die rode en oranje kant beter in evenwicht kan brengen. Ik stoei daar al heel wat jaartjes mee en ik voel dat het nu de tijd is om met gerichte hulp, echt mee aan de slag te gaan. 

Lieve Sharon, geweldig bedankt voor dit mooie kado. Liefs, L.”

[coach]


Lieve Sharon, 

Lekker decadent met de laptop op schoot voor de open haard ben ik mijn reactie aan het schrijven nadat ik de beschrijving van mijn prachtige(!) auragraph heb bestudeerd. Dikke tranen van herkenning op de eerste pagina. Ik realiseer me steeds meer dat al mijn pijn en verdriet nodig waren om te worden wie ik ben.

Wonderlijk hoe je schrijft over mijn aards zijn. […] Ik mag me eindelijk eens bewust zijn van mijn spiritualiteit en dat dat (inderdaad) geen zweverigheid is.

Jij zegt “… zelf leert door ervaringen, en vervolgens de zo opgedane kennis, leringen en inzichten kan doorgeven aan anderen”…. Ik zeg het altijd exact zo!!! Dat is wat ik wil doen. Zaadjes planten! Mijn twijfel over wie ik ben (mag zijn) wordt steeds meer opgeheven. […] Ik begrijp nu waarom het loopt zoals het is gelopen. 

Mijn zuivere, pure en liefdevolle kant wordt door jou omschreven… Met lichte schroom, want het klinkt zo raar om van je zelf te zeggen, voel ik dat dat inderdaad echt is wie ik ben. Het pad van leerling tot leraar is erg herkenbaar.. […] Mijn helderziendheid zie ik meer als intuïtie. Ik merk steeds vaker dat ik daar op mag vertrouwen. […] De vleugels… Ik roep de laatste tijd steeds dat ik vleugels heb… In een flow zit. Mijn dromen… ik heb er inderdaad veel. Ze zijn vaak wonderlijk en verwarrend. 

Wat een fijne vorm is die aurograaf. Wat een bijzondere manier heb je gevonden! […]

Je maakt ons bewust van (de zoektocht van) onze ziel…

Heel veel liefs, L. “

[coach en Reikipractitioner]


“Lieve Sharon,

[…] Eerste indruk: wauw, mooi! […] Ik merk dat kijken naar de auragraph me aardt: ik voel me net zo stevig verankerd als de boom: voeten stevig op de grond, de energie stroomt, ik heb vrede met alles om mij heen… […] … een heel fijn gevoel.

Door Facebook en mijn blog weet je natuurlijk op een ander niveau het een en ander over me, wat er nu speelt. Toch kom je met een aantal zodanig rake dingen, dat ook al dat “andere” wat je weet bij mij doordringt. Veel emoties: ja. Het opgeschudde dekbed: ja […]. Grenzen kennen, stellen en bewaken is inderdaad nog steeds een “hot item” voor me. Het is vooral het stuk over communicatie wat perfect aansluit bij mijn eigen “weten”, maar niet durven toegeven aan dat weten.

Het blauwe bloemetje aan de nachtelijke hemel: wauw… De “symbolen” van afgelopen nacht bevestigen: “angst voor verandering en dubbele gevoelens over het grijpen van een kans”…. “je hebt het gevoel dat je niet genoeg tijd hebt om de dingen te doen die je graag zou willen doen”…. “onvoorbereid”….. “behoefte aan verandering en een verlangen om in een nieuwe situatie te groeien”… en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ook hier weer het ervaren dat wat ik eigenlijk, werkelijk, diep en ver van binnen “weet”, hier zwart op wit geschreven staat… bevestigd wordt. Heel mooi! 

Ik heb inmiddels je auragraph als achtergrond op mijn laptop en telefoon, zodat ik mijn potentieel, zoals door jou “gevangen” in een beeld en in woorden, voor ogen houd. Want dat heb ik nog wel nodig in deze opgeschudde tijden…. en voor je auragraph ga ik een mooie lijst zoeken en een mooi plekje in de kamer die (hoop ik) binnenkort mijn eigen plekje, mijn eigen meditatieruimte wordt…

Heel veel lieve groetjes, A.”

[voormalig secretaresse en creatieve geest die tekent, schrijft en harp speelt]


Klik hier om terug te keren naar de pagina Auragraphs.


Ook interessant voor anderen? Deel het!