Feedback op Psychic Scans

Hai Sharon, Wat was het weer fijn om te mogen genieten van je gifts, je heldere boodschappen en de liefdevolle manier waarop je een spiegel voorhoudt. Dankjewel.”

~ FS, coach, trainer & inspirational speaker

“Zo zuiver, zo duidelijk, zo treffend en met zo veel compassie en gevoel voor nuance… zo zijn er niet veel. Dankjewel, ook voor de tips en handvatten! Hier kan ik echt mee verder. ”

~ JL, eerstelijnsmanager van een grote landelijk opererende organisatie

“Wat was het weer prachtig en wat ben ik je weer dankbaar. Alle puzzelstukjes vallen op zijn plek en de tot nog toe onzichtbare stukjes worden zichtbaar. Sharon, I love your vibe en je aanpak, je geduld en liefdevolle aandacht. Thanks!”

~ GD, zelfstandig ondernemer, trainer, coach & spreker

“Waanzinnig, hoe accuraat jij aspecten en dynamieken weet te duiden en knelpunten helder in beeld weet te krijgen. Thanks voor de vele eye openers en voor de richtlijnen! Héél waardevol. Ik ben blij dat ik me over mijn aanvankelijke scepsis heen heb gezet; hier heb ik echt wat aan!”

~ PvdW, CEO

“Ik ervaar het als zeer positief om een reading te krijgen van Sharon. Voor mij begon het een aantal jaren geleden met het laten maken van een Soulpath Auragraph: dit gaf destijds ook al zoveel duidelijkheid en inzicht in wie ik ben en wat mijn mogelijkheden zijn. Vervolgens heeft dit er toe geleid dat ik af en toe een reading laat doen, en dit helpt mij absoluut om mijn richting te bepalen. Sharon is zo goed in staat om duidelijk te verwoorden wat er speelt, gespeeld heeft in mijn leven de afgelopen periode, maar ook wat er zich wellicht zou kunnen gaan ontwikkelen in de periode die voor mij ligt – op diverse gebieden. En elke keer weer blijkt, als ik terugkijk, dat er bijzonder rake en zinvolle zaken zijn benoemd waar ik iets mee kan, waar ik verder mee kan. Ik zal hier zeker gebruik van blijven maken!”

~ MvK, producent artistieke benefiet-voorstellingen & reader-healer


Ook interessant voor anderen? Deel het!