Flux reading

Een Flux reading© is een reading die wordt vormgegeven aan de hand van kaarten – tarotkaarten en orakelkaarten.
Hierbij gebruik ik de kaarten niet als ‘voorspellers’, maar als opstapjes aan de hand waarvan ik met behulp van mijn psychic en intuïtieve vermogens een reading vormgeef.

Het readen gebeurt hier dus in een vorm die een combinatie is van psychic reading & intuitive reading, waarbij de kaarten mijn ‘helpers en boodschappers’ zijn. In het werken met tarotkaarten en andere kaartendecks heb ik de afgelopen 11 jaren mijn geheel eigen werkwijze gevonden, die allesbehalve ‘standaard’ is maar wél heel effectief is – zoals velen kunnen beamen.

Flux readings zijn zeer geschikt voor situaties waarin je 1, 2, 3 of 4 heel specifieke vragen of kwesties hebt waar je inzichten over wilt krijgen middels een reading die met behulp van kaarten wordt vormgegeven.

Jouw Flux reading neem ik voor je op, op video. Wanneer ik klaar ben met je Flux reading ontvang je van mij per e-mail een link naar jouw video. Die video is alleen toegankelijk voor jou (en eventueel mensen met wie jij de linkt deelt) en kun je downloaden naar je eigen computer zodat je hem nog zo vaak kunt bekijken als je wilt.

Ik werk in een Flux reading altijd met meerdere kaartendecks tegelijkertijd. Welke decks voor joúw Flux reading gebruikt gaan worden, kan ik niet van te voren zeggen: dat wordt duidelijk op het moment waarop ik voor je aan de slag ga.


“Wat heb ik een geluk met zo’n mooie reading… deze moest even landen, maar geeft ook zoveel bevestiging en berusting. Ik ga deze nog 186x luisteren… wat is dit super fijn! En een mooie manier van readen ook. Kraakhelder, uitgebreid en het geluid was prima! Dankjewel dankjewel dankjewel dankjewel!!” – N.S.


15, 30 of 60 minuten

Een Flux reading van 15 minuten is ideaal wanneer je 1 concrete vraag of kwestie hebt waar je graag inzichten over wilt ontvangen. Wanneer je bijvoorbeeld voor een keuze staat, wilt weten wat de blokkade of weerstand is die jou in een specifieke kwestie parten lijkt te spelen, of wanneer je ergens verward over bent en behoefte hebt aan inzichten die je meer helderheid of visie kunnen geven.

Een Flux reading van 30 minuten is de aangewezen keuze als je 2 of 3 concrete vragen of kwesties hebt waar je graag meer inzichten over wilt ontvangen. Het spreekt hierbij voor zich dat ik dieper/uitgebreider kan inzoomen op de materie naarmate ik meer ruimte/tijd per vraag of kwestie heb.

Een Flux reading van 60 minuten is de juiste keuze als je 4 vragen hebt óf als je een ‘dieptereading‘ wilt waarbij ik de diepte in ga ten aanzien van 1, 2 of maximaal 3 vragen of kwesties. Uiteraard geldt: hoe meer tijd ik per vraag of kwestie heb, hoe dieper ik kan gaan.


Goed om te weten

Een Flux reading wordt uitgevoerd aan de hand van (een) concrete vraagstelling(en) en een expliciet en oprecht verzoek naar (een) specifieke kwestie(s) te kijken en daar middels een reading die met behulp van kaarten wordt vormgegeven meer inzicht over te krijgen. Hierbij dienen de kaarten als ‘opstapjes’ aan de hand waarvan ik een reading geef waarbij ik gebruik maak van mijn psychic en intuïtieve vermogens. (Meer informatie over (het werken met) mijn psychic vermogens kun je lezen op de pagina Psychic scan).

Een Flux reading is, gezien haar aard en de door de gevestigde wetenschap nog onvoldoende begrepen aard en werking van psychic vermogens, per definitie een consultatie met een experimenteel karakter waaraan nimmer garanties of rechten kunnen worden ontleend. De informatie die mij middels een Flux reading bekend wordt zal ik zo zuiver mogelijk en naar beste kunnen weergeven; het is te allen tijde de expliciete verantwoordelijkheid van de ontvanger van de betreffende informatie geheel zelf te bepalen wat hij/zij deze met de informatie wel/niet doet en hoe hij/zij deze informatie interpreteert.

Een Flux reading kan nooit een toekomstvoorspelling zijn en dient expliciet niet als zodanig te worden geïnterpreteerd. Als mens zijn wij te allen tijde in staat middels onze eigen acties scenario’s te beïnvloeden of veranderen en de toekomst staat niet reeds in steen gebeiteld. We dienen onze vrije wil aan te wenden om zélf dingen tot manifestatie te laten komen én hebben, in lijn daarmee, een persoonlijke verantwoordelijkheid te dragen. Dat gezegd hebbend: een Flux reading kan je inzichten aanreiken die jou helpen dingen beter te begrijpen, tot een ander perspectief te komen of in een ruimere context te kunnen plaatsen. Jíj bent echter te allen tijde degene die bepaalt hoe je de informatie van een Flux reading interpreteert en wat je daarmee doet.

Ik kijk niet naar en doe geen uitspraken over aspecten van medische of psychiatrische aard; daar houd ik me op geen enkele wijze mee bezig en wens ik me verre van te houden.

Een Flux reading is op geen enkele wijze te zien als (vervanging van) een therapeutisch consult of een ander consult dat therapeutisch, medisch, paramedisch, psychologisch of psychiatrisch van aard is en beoogt op geen enkele wijze een therapeutisch of helend karakter te hebben.


Boek hier jouw Flux reading

Selecteer hieronder de Flux reading van je keuze.
Wanneer je op de grijze knop ‘Versturen’ klikt, kom je in de betaalomgeving terecht waar je je boeking definitief kunt maken. Na verwerking van je boeking neem ik binnen 48 uur per e-mail contact met je op om je te vragen wat de vraag is / de vragen zijn waarover je een Flux reading wilt ontvangen. Je ontvangt dan ook de factuur en verneemt van mij wanneer je jouw Flux reading per video kunt verwachten.

Ik streef ernaar elke geboekte Flux reading binnen 2 weken na verwerking van de boeking te leveren. Kun/wil je geen 2 weken wachten, kies dan voor de optie ‘snelle levering’. Voor boekingen met ‘snelle levering’ maak ik een deel van mijn agenda vrij, zodat ik jouw Flux reading voorrang kan geven en deze binnen 72 uur na verwerking van je boeking kan leveren.

Een Flux reading© is een reading in een format dat door mij, Sharon Kersten, is ontwikkeld.
De term Flux reading© is tot me gekomen in een staat van meditatie. Aansluitend ontdekte ik:

‘Flux’ is in sterrenkunde de lichtsterkte van een ster.
In wiskunde en deelgebieden van de natuurkunde verwijst ‘flux’ naar de doorstroom van een grootheid door een oppervlak.

In een Flux reading verwoord en duid ik voor jou wat tot mij doorstroomt vanuit de informatievelden waar ik op inplug.
Mijn intentie daarbij is dat de informatie die doorstroomt
licht mag werpen

op de kwestie(s) waar jij graag meer inzicht in wilt krijgen.Ook interessant voor anderen? Deel het!