Flux reading

Een persoonlijke Flux reading© is een reading die ik specifiek voor jou vormgeef, aan de hand van tarotkaarten en orakelkaarten. De kaarten dienen daarbij als opstapjes aan de hand waarvan ik met behulp van mijn psychic en intuïtieve vermogens een volwaardige persoonlijke reading geef.

Persoonlijke Flux readings zijn zeer geschikt voor situaties waarin je 1, 2, 3 of 4 heel specifieke vragen of kwesties hebt waar je inzichten over wilt krijgen middels een reading die met behulp van kaarten wordt vormgegeven.

(Wil je liever een ‘klassieke’ psychic reading waar geen enkel ‘attribuut’ aan te pas komt maar waarbij ik rechtstreeks de informatie in jouw energieveld lees, kijk dan op de pagina psychic scan.)

Jouw persoonlijke Flux reading neem ik voor je op, op video. Wanneer ik klaar ben met je Flux reading ontvang je van mij per e-mail een link naar jouw video. Die video is alleen toegankelijk voor jou (en eventueel mensen met wie jij de linkt deelt) en kun je downloaden naar je eigen computer zodat je hem zo vaak kunt bekijken als je wilt.

Ik werk in een Flux reading altijd met meerdere kaartensets tegelijkertijd. Welke sets voor joúw Flux reading gebruikt gaan worden, kan ik niet van te voren zeggen: dat wordt duidelijk op het moment waarop ik voor je aan de slag ga.


“Wat heb ik een geluk met zo’n mooie reading… deze moest even landen, maar geeft ook zoveel bevestiging en berusting. Ik ga deze nog 186x luisteren… wat is dit super fijn! En een mooie manier van readen ook. Kraakhelder, uitgebreid… Dankjewel dankjewel dankjewel dankjewel!!”
– N.S.


15, 30 of 60 minuten

Een persoonlijke Flux reading van 15 minuten is ideaal wanneer je 1 concrete vraag of kwestie hebt waar je graag inzichten over wilt ontvangen – wanneer je bijvoorbeeld voor een keuze staat, wilt weten wat de blokkade of weerstand is die jou in een specifieke kwestie parten lijkt te spelen, of wanneer je ergens verward over bent en behoefte hebt aan inzichten die je meer helderheid of visie kunnen geven.

Een persoonlijke Flux reading van 30 minuten is de aangewezen keuze als je 2 of 3 concrete vragen of kwesties hebt waar je graag meer inzichten over wilt ontvangen. Het spreekt voor zich dat ik dieper/uitgebreider kan inzoomen op de materie naarmate ik meer ruimte/tijd per vraag of kwestie heb.

Een persoonlijke Flux reading van 60 minuten is de juiste keuze als je 4 vragen hebt óf als je een ‘dieptereading‘ wilt waarbij ik meer de diepte in ga ten aanzien van 1, 2 of maximaal 3 vragen of kwesties. Uiteraard geldt: hoe meer tijd ik per vraag of kwestie heb, hoe dieper ik kan gaan.

Flux Specials

De Flux Special: Equinox-reading is een uitgebreide Flux reading van 45 minuten waarin ik aan de hand van tarot- en orakelkaarten schouw welke thema’s en tendenzen de equinox voor jou met zich meebrengt en welke uitnodigingen en aandachtspunten er tussen de betreffende equinox en de eerstvolgende zonnewende op je pad liggen.
Boek je jouw Equinox-reading kort voorafgaand aan de lente-equinox (of lente-evening), dan gaat de reading over de periode vanaf de lente-equinox tot aan het zomersolstitium (de zomerzonnewende). Boek je jouw Equinox-reading kort voorafgaand aan de herfst-equinox (of herfst-evening), dan gaat de reading over de periode vanaf de herfst-equinox tot aan het wintersolsitium (de winterzonnewende).

De Flux Special: Zonnewende-reading is een uitgebreide Flux reading van 45 minuten waarin ik aan de hand van tarot- en orakelkaarten schouw welke thema’s en tendenzen de zonnewende voor jou met zich meebrengt en welke uitnodigingen en aandachtspunten er tussen de betreffende zonnewende en de eerstvolgende equinox op je pad liggen.
Boek je jouw Zonnewende-reading kort voorafgaand aan de zomerzonnewende (het zomersolstitium), dan gaat de reading over de periode vanaf de zomerzonnewende tot aan de herfst-equinox (of herfst-evening). Boek je jouw Equinox-reading kort voorafgaand aan de winterzonnewende (het wintersolstitium), dan gaat de reading over de periode vanaf de winterzonnewende tot aan de lente-equinox (of lente-evening).

De Flux Special: 3 maanden schouw is een uitgebreide Flux reading van 1 uur waarin ik aan de hand van tarot- en orakelkaarten schouw welke thema’s en tendenzen de komende 3 maanden op het vlak van jouw persoonlijke processen naar grote waarschijnlijkheid een rol gaan spelen en wat daarbij belangrijke aandachtspunten zijn.

De Flux Special: 6 maanden schouw is een uitgebreide Flux reading van 2 uur waarin ik aan de hand van tarot- en orakelkaarten schouw welke thema’s en tendenzen de komende 6 maanden op het vlak van jouw persoonlijke processen naar grote waarschijnlijkheid een rol gaan spelen en wat daarbij belangrijke aandachtspunten zijn.


“Sharon is sinds 2014 mijn spiritueel levenscoach, en onlangs kwam ik in aanraking met haar prachtige online kaartleggingen/readings. Zo superfijn hoe zij in kan pluggen op mijn energie en daarmee woorden kan geven aan wat er nu speelt in mijn leven en wat de toekomst [in potentie] brengt. Ze geeft me enorm veel houvast en wijze adviezen in de stappen die ik zet.

Inmiddels heeft ze een Flux reading voor mij, voor mijn partner en zelfs één voor ons samen gedaan. En we zijn haar zo dankbaar voor de steun die haar kaartleggingen ons keer op keer hebben gegeven. Het helpt ons te vertrouwen op de toekomst, aan de slag te gaan met interne processen, te snappen welk pad we bewandelen, met enthousiasme onze avonturen tegemoet te gaan, wat vast ook met de nodige aarzelingen gepaard zal gaan, zoals haar reading vertelde, maar door haar zijn we op de goede weg en niet meer te stoppen. Zo voelt het!”
– Nora


Goed om te weten

Een persoonlijke Flux reading wordt uitgevoerd aan de hand van (een) concrete vraagstelling(en) en een oprecht verzoek naar (een) specifieke kwestie(s) te kijken die jou in het hier en nu bezighoudt en daar middels een reading die met behulp van kaarten wordt vormgegeven meer inzicht over te krijgen. Hierbij dienen de kaarten als ‘opstapjes’ aan de hand waarvan ik een reading geef waarbij ik gebruik maak van mijn psychic en intuïtieve vermogens. (Meer informatie over (het werken met) mijn psychic vermogens kun je lezen op de pagina Psychic scan).

Alle readings die ik vormgeef beogen jou meer inzicht te geven in kwesties die in jouw leven spelen. In de diensten die ik aanbied draait alles om weer thuiskomen bij jezelf en ligt de focus dus te allen tijde op jou.

Ik doe géén readings van het type ‘komt er nog een liefde in mijn leven?’, ‘wanneer krijg ik de baan van mijn dromen?’ of ‘zal ik ooit kinderen krijgen?’ en het is niet mogelijk een reading voor of over een ander persoon aan te vragen.

Een Flux reading is, gezien haar aard en de door de gevestigde wetenschap nog onvoldoende begrepen aard en werking van psychic vermogens, per definitie een consultatie met een experimenteel karakter waaraan nimmer garanties of rechten kunnen worden ontleend. De informatie die mij middels een Flux reading bekend wordt zal ik zo zuiver mogelijk en naar beste kunnen weergeven; het is te allen tijde de expliciete verantwoordelijkheid van de ontvanger van de betreffende informatie geheel zelf te bepalen wat hij/zij deze met de informatie wel/niet doet en hoe hij/zij deze informatie interpreteert.

Een Flux reading kan nooit een toekomstvoorspelling zijn en dient expliciet niet als zodanig te worden geïnterpreteerd. Als mens zijn wij te allen tijde in staat middels onze eigen acties scenario’s te beïnvloeden of veranderen en de toekomst staat niet reeds in steen gebeiteld. We dienen onze vrije wil aan te wenden om zélf dingen tot manifestatie te laten komen én hebben, in lijn daarmee, een persoonlijke verantwoordelijkheid te dragen. Dat gezegd hebbend: een Flux reading kan je inzichten aanreiken die jou helpen dingen beter te begrijpen, tot een ander perspectief te komen of zaken in een ruimere context te kunnen plaatsen. Jíj bent echter te allen tijde degene die bepaalt hoe je de informatie van een Flux reading interpreteert en die verantwoordelijk is voor wat je daarmee doet.

Ik kijk niet naar en doe geen uitspraken over aspecten van medische of psychiatrische aard; daar houd ik me op geen enkele wijze mee bezig en wens ik me verre van te houden.

Een Flux reading is op geen enkele wijze te zien als (vervanging van) een therapeutisch consult of een ander consult dat therapeutisch, medisch, paramedisch, psychologisch of psychiatrisch van aard is en beoogt op geen enkele wijze een therapeutisch of helend karakter te hebben.


Boek hier jouw Flux reading

Selecteer hieronder de Flux reading van je keuze.
Wanneer je op de grijze knop ‘Versturen’ klikt, kom je in de betaalomgeving terecht waar je je boeking definitief kunt maken. Na verwerking van je boeking neem ik binnen 48 uur per e-mail contact met je op en ontvang je de factuur behorend bij je boeking. Indien je een Flux reading van 15, 30 of 60 minuten hebt besteld, zal ik je dan per mail verzoeken mij je vragen te sturen. Zodra ik voor je aan de slag kan gaan verneem je van mij wanneer je jouw Flux reading per video kunt verwachten.

Ik streef ernaar elke geboekte Flux reading binnen 2 weken na verwerking van de boeking te leveren. Vind je dat te lang duren, kies dan voor de optie ‘snelle levering’. Voor boekingen met ‘snelle levering’ maak ik een deel van mijn agenda vrij, zodat ik jouw Flux reading voorrang kan geven en deze binnen 96 uur na verwerking van je boeking kan leveren.

Flux readings© zijn readings in formats die door mij, Sharon Kersten, zijn ontwikkeld.
De term Flux reading© is tot me gekomen in een staat van diep belichaamd bewustzijn. Aansluitend ontdekte ik:

‘Flux’ is in sterrenkunde de lichtsterkte van een ster.
In wiskunde en deelgebieden van de natuurkunde verwijst ‘flux’ naar
de doorstroom van een grootheid door een oppervlak.

In een Flux reading verwoord en duid ik voor jou wat tot mij doorstroomt vanuit de informatievelden waar ik op inplug.
Mijn intentie daarbij is dat de informatie die doorstroomt licht mag werpen

op de kwestie(s) waar jij graag meer inzicht in wilt krijgen.Ook interessant voor anderen? Deel het!