Flux Readings © (Nederlands)

Een persoonlijke Flux Reading© is een reading die ik specifiek voor jou vormgeef aan de hand van tarotkaarten en orakelkaarten, waarbij de kaarten dienen als opstapjes aan de hand waarvan ik met behulp van mijn psychic en intuïtieve vermogens eenvolwaardige persoonlijke readinggeef.

Persoonlijke Flux Readings zijn zeer geschikt voor situaties waarin je 1, 2 of 3 heelspecifieke vragen of kwesties hebt waar jeinzichtenover wilt krijgen middels een reading die met behulp van kaarten wordt vormgegeven.

(Wil je liever een ‘klassieke’ psychic reading waar geen enkel ‘attribuut’ aan te pas komt maar waarbij ik rechtstreeks de informatie in jouw energieveld lees, kijk dan op de pagina psychic scan.)

Jouw persoonlijke Flux Reading neem ik voor je op, op video. Wanneer ik klaar ben met je Flux Reading ontvang je van mij per e-mail een link naar jouw video. Die video is alleen toegankelijk voor jou (en eventueel mensen met wie jij de linkt deelt) en kun je downloaden naar je eigen computer zodat je hem zo vaak kunt bekijken als je wilt.

Ik werk in een Flux Reading altijd met meerdere kaartensets tegelijkertijd. Welke sets voor joúw Flux Reading gebruikt gaan worden, kan ik niet van te voren zeggen: dat wordt duidelijk op het moment waarop ik voor je aan de slag ga.


“Wat heb ik een geluk met zo’n mooie reading… deze moest even landen, maar geeft ook zoveel bevestiging en berusting. Ik ga deze nog 186x luisteren… wat is dit super fijn! En een mooie manier van readen ook. Kraakhelder, uitgebreid… Dankjewel dankjewel dankjewel dankjewel!!” – N.S.


20, 35 of 45 minuten

Een persoonlijke Flux Reading van 20 minuten is ideaal wanneer je1 concrete vraag of kwestiehebt waar je graag inzichten over wilt ontvangen – wanneer je bijvoorbeeld voor een keuze staat, wilt weten wat de blokkade of weerstand is die jou in een specifieke kwestie parten lijkt te spelen, of wanneer je ergens verward over bent en behoefte hebt aan inzichten die je meer helderheid of visie kunnen geven.

Een persoonlijke Flux Reading van35 minutenis de aangewezen keuze als je2 concrete vragen of kwestieshebt waar je graag meer inzichten over wilt ontvangen.

Een persoonlijke Flux Reading van45 minutenis de juiste keuze als je3 vragenhebt óf als je wilt dat ik meer de diepte in ga ten aanzien van 1 of 2 vragen of kwesties. Uiteraard geldt: hoe meer tijd ik per vraag of kwestie heb, hoe dieper ik kan gaan.

Flux Specials

De Flux Special: Equinox-reading is een uitgebreide Flux reading van 45 minuten waarin ik aan de hand van tarot- en orakelkaarten schouw welke thema’s en tendenzen de equinox voor jou met zich meebrengt en welke uitnodigingen en aandachtspunten er tussen de betreffende equinox en de eerstvolgende zonnewende op je pad liggen.
Boek je jouw Equinox-reading kort voorafgaand aan de lente-equinox (of lente-evening), dan gaat de reading over de periode vanaf de lente-equinox tot aan het zomersolstitium (de zomerzonnewende). Boek je jouw Equinox-reading kort voorafgaand aan de herfst-equinox (of herfst-evening), dan gaat de reading over de periode vanaf de herfst-equinox tot aan het wintersolsitium (de winterzonnewende).

De Flux Special: Zonnewende-reading is een uitgebreide Flux reading van 45 minuten waarin ik aan de hand van tarot- en orakelkaarten schouw welke thema’s en tendenzen de zonnewende voor jou met zich meebrengt en welke uitnodigingen en aandachtspunten er tussen de betreffende zonnewende en de eerstvolgende equinox op je pad liggen.
Boek je jouw Zonnewende-reading kort voorafgaand aan de zomerzonnewende (het zomersolstitium), dan gaat de reading over de periode vanaf de zomerzonnewende tot aan de herfst-equinox (of herfst-evening). Boek je jouw Equinox-reading kort voorafgaand aan de winterzonnewende (het wintersolstitium), dan gaat de reading over de periode vanaf de winterzonnewende tot aan de lente-equinox (of lente-evening).

De Flux Special: 3 maanden schouw is een uitgebreide Flux reading van 1 uur waarin ik aan de hand van tarot- en orakelkaarten schouw welke thema’s en tendenzen de komende 3 maanden op het vlak van jouw persoonlijke processen naar grote waarschijnlijkheid een rol gaan spelen en wat daarbij belangrijke aandachtspunten zijn.


“Sharon is sinds 2014 mijn spiritueel levenscoach en onlangs kwam ik in aanraking met haar prachtige online kaartleggingen/readings. Zo superfijn hoe zij in kan pluggen op mijn energie en daarmee woorden kan geven aan wat er nu speelt in mijn leven en wat de toekomst [in potentie] brengt. Ze geeft me enorm veel houvast en wijze adviezen in de stappen die ik zet.

Inmiddels heeft ze een Flux Reading voor mij, voor mijn partner en zelfs één voor ons samen gedaan. En we zijn haar zo dankbaar voor de steun die haar kaartleggingen ons keer op keer hebben gegeven. Het helpt ons te vertrouwen op de toekomst, aan de slag te gaan met interne processen, te snappen welk pad we bewandelen, met enthousiasme onze avonturen tegemoet te gaan, wat vast ook met de nodige aarzelingen gepaard zal gaan, zoals haar reading vertelde, maar door haar zijn we op de goede weg en niet meer te stoppen. Zo voelt het!”
– Nora


Goed om te weten voordat je jouw Flux Reading boekt:

Het uitgangspunt om een persoonlijke Flux Reading aan te vragen dient een oprecht verzoek en oprechte nieuwsgierigheid te zijn meer inzicht en/of informatie te verkrijgen omtrent een specifieke vraag/specifieke vragen die je hebt of – in het geval van de Flux Specials – omtrent een specifiek deel van het zonnejaar.

Alle readings die ik vormgeef beogen jou meerinzichtte geven in kwesties die in jouw leven spelen. In de diensten die ik aanbied draait alles omweer thuiskomen bij jezelfen ligt de focus dus te allen tijde opjou.

Ik doe geen persoonlijke liefdesreadings en wend mijn reading-skills niet aan voor vragen als ‘Zal hij/zij voor mij kiezen/mij verlaten?’, ‘Wanneer krijg ik een nieuwe liefde/relatie/baan/huis?’, ‘Wanneer krijg ik wat ik verdien na alles dat ik heb doorgemaakt?’, ‘Wanneer rekent karma af met X?’, ‘Wanneer krijg ik de baan van mijn dromen?’ of ‘Zal ik ooit kinderen hebben?’. Ik kijk niet naar kwesties van leven & dood (zwangerschappen, geboortes, overlijdenssituaties), ik kijk niet naar en neem niks waar over medische aspecten, psychiatrische kwesties en gezondheidsissues en ik neem geen vragen in behandeling die een connectie hebben met (situaties rondom) criminele/illegale aspecten of activiteiten, juridische kwesties of seksuele kwesties of activiteiten. Ook is het niet mogelijk een reading voor of over een ander persoon aan te vragen.
In mijn persoonlijke readings stajijcentraal – jij met jouw mogelijkheden tot groei, expansie, heling, meer in je kracht komen en steviger verbonden raken met wie jij werkelijk bent, zodat je jouw keuzes beter kunt gaan uitlijnen met dat wat voor jou werkelijk klopt.

Een Flux Reading is, gezien haar aard en de door de gevestigde wetenschap nog onvoldoende begrepen aard en werking van psychic vermogens, per definitie een consultatie met een experimenteel karakter waaraan nimmer garanties, claims of rechten kunnen worden ontleend. De informatie die mij middels een Flux Reading bekend wordt zal ik zo zuiver mogelijk en naar beste kunnen weergeven; het is te allen tijde de expliciete verantwoordelijkheid van de ontvanger van de betreffende informatie geheel zelf te bepalen wat hij/zij deze met de informatie wel/niet doet en hoe hij/zij deze informatie interpreteert. Ik, Sharon Kersten, ben NIET verantwoordelijk voor jouw interpretaties, gedachtes, beslissingen en/of handelingen. Persoonlijke verantwoordelijkheid is van immens belang – altijd, en eens te meer wanneer het gaat over het bestellen en ontvangen van een reading.

Een Flux Readingkan nooit een toekomstvoorspelling zijnen dient expliciet niet als zodanig te worden geïnterpreteerd. Als mens zijn wij te allen tijde in staat middels onze eigen acties potentiële toekomstige scenario’s te beïnvloeden of veranderen en de toekomst staat NIET reeds in steen gebeiteld. We hebben allemaal een persoonlijke verantwoordelijkheid onze soevereiniteit en vrije wil bewust en actief aan te wenden om zélf dingen tot manifestatie te (helpen) laten komen. Dat gezegd hebbend: een Flux Reading kan jeinzichtenaanreiken die jou kunnen helpen dingen beter te begrijpen, tot een ander perspectief te komen of zaken in een ruimere context te kunnen bezien. Jíj bent echter te allen tijde degene die bepaalt hoe je de informatie van een Flux reading interpreteert en die verantwoordelijk is voor wat je daarmee doet.

Ik kijk niet naar en doe geen uitspraken over aspecten van medische en/of psychiatrische aard en een Flux Reading dient op geen enkele wijze en in geen enkele situatie of omstandigheid te worden gezien als (vervanging van) een therapeutisch, medisch, paramedisch, psychologisch en/of psychiatrisch consult en beoogt op geen enkele wijze een therapeutisch of helend karakter of effect te hebben. Neem kennis van de inhoud van de disclaimer voordat je een Flux Reading bestelt.

Ik behoud me het recht voor een reading-aanvraag af te wijzen wanneer ik voel of ervaar dat er sprake is van een mismatch tussen de aanvraag en/of de energie van de aanvrager en mijn vermogens en/of energie. Indien er een afwijzing plaatsvindt, laat ik dat zo snel mogelijk per e-mail weten en stort ik het reeds betaalde bedrag uiteraard direct terug.

NB Aangezien ik tijdens een persoonlijke Flux Reading volledig ‘in flux’ werk, in de energiestroom van dat moment, is het niet mogelijk voor mij op een later moment nog ‘eventjes’ dieper in de informatie uit je reading te duiken – simpelweg omdat ik dan niet meer in diezelfde energie zit. Na afronding van je reading ben ik ‘uitgelogd’ uit de informatievelden die betrekking hebben op de aspecten waar je reading over gaat en heb ik die informatie niet meer paraat in mijn systeem. Verzoeken aan mij ná ontvangst van je reading ‘nog even te kijken’ naar een aspect uit die reading, kan ik dan ook niet honoreren. Wil je na ontvangst van je reading aan een aspect van jezelf gaan werken onder mijn begeleiding, dan ben je uiteraard welkom een persoonlijk consult te boeken. Wil je op een later moment dat ik opnieuw een reading voor je vormgeef, dan kun je een nieuwe reading boeken.


Boek hier jouw Flux Reading

Vul hieronder je naam en e-mailadres is en selecteer de Flux Reading en betaalmethode van je keuze.
Verzeker jezelf ervan het correcte e-mailadres in te voeren zodat ik contact met je op kan nemen, je de factuur behorend bij je boeking kan sturen en ik je de link naar de opname van jouw Flux Reading kan sturen zodra je Flux Reading gereed is. De grijze knop ‘Versturen’ brengt je naar de betaalomgeving waar je je boeking definitief kunt maken.

Na verwerking van je boeking neem ik binnen 48 uur per e-mail contact met je op en ontvang je de factuur behorend bij je boeking. Indien je een Flux Reading van 20, 35 of 45 minuten hebt besteld, zal ik je dan verzoeken mij je vraag of vragen te mailen.

De levertijden voor persoonlijke Flux Readings zijn momenteel als volgt:
– Flux Reading van 20 minuten: 3-5 werkdagen vanaf het moment dat ik je vraag per mail heb ontvangen.
– Flux Readings van 35 minuten: 5-7 werkdagen vanaf het moment dat ik je vragen per mail heb ontvangen.
– Flux Readings van 45 minuten: 7-10 werkdagen vanaf het moment dat ik je vragen per mail heb ontvangen.
– Flux Specials: 10-15 werkdagen.

Zodra je Flux Reading gereed is stuur ik je per e-mail de downloadlink naar de opname van jouw reading, zodat je jouw Flux Reading kunt downloaden naar je eigen opslagmedium. Een week na verzending van de downloadlink verwijder ik de opname van jouw reading uit mijn bestanden, omwille van privacyredenen/AVG wetgeving.

NB Er is een beperkt aantal plekken voor Flux Readings beschikbaar per periode. Wanneer de beschikbare plekken volgeboekt zijn wordt de boekingsmodule hieronder tijdelijk offline gehaald en is het niet mogelijk een Flux Reading te bestellen. Zodra er weer plekken beschikbaar zijn wordt de boekingsmodule weer weergegeven.
De term Flux Reading© is tot me gekomen in een staat van diep belichaamd bewustzijn. Aansluitend ontdekte ik:

‘Flux’ is in sterrenkunde de lichtsterkte van een ster.
In wiskunde en deelgebieden van de natuurkunde verwijst ‘flux’ naar
de doorstroom van een grootheid door een oppervlak.

In een Flux Reading verwoord en duid ik voor jou wat tot mij doorstroomt vanuit de informatievelden waar ik op inplug.
Mijn intentie daarbij is dat de informatie die doorstroomt licht mag werpen

op de kwestie(s) waar jij graag meer inzicht in wilt krijgen.Ook interessant voor anderen? Deel het!