Groeitrajecten

De groeitrajecten die ik aanbied geven je de gelegenheid je te verdiepen in een onderwerp waarin je geïnteresseerd bent, op een manier die maakt dat jij persoonlijk een groeiproces doormaakt.

Dat gebeurt doordat je niet alleen heel veel waardevolle informatie over het onderwerp krijgt, maar zelf ook echt aan de slag gaat met de dingen die ik je aanreik. Je ontvangt veel uitleg over het onderwerp van het groeitraject én gaat de informatie die aan bod komt ook toepassen op jezelf, of relateren aan jezelf, waardoor je daadwerkelijk een traject van persoonlijke groei doormaakt.

Waar de webinars die ik aanbied heel geschikt zijn om in slechts een paar uur tijd meer kennis op te doen over een onderwerp, zijn de groeitrajecten ontworpen voor wie méér wil en gedurende een bepaalde periode, met commitment, ook echt zelf met een onderwerp aan de slag wil gaan, aan de hand van een uitgebreid programma dat speciaal daarvoor ontworpen is.

In een groeitraject ontdek je hoe de informatie die we behandelen een rol speelt of heeft gespeeld in jouw leven, ervaar je hoe jij je persoonlijk verhoudt tot de verschillende aspecten die aan bod komen en kom je tot nieuwe inzichten over jezelf. Middels de oefeningen waar je mee aan de slag gaat, ga je een laag diéper dan zou lukken wanneer je alleen maar de informatie over het onderwerp zou lezen. Je onderzoekt dingen, experimenteert met nieuwe manieren van dingen doen, bekijkt zaken vanuit verschillende perspectieven en krijgt heel veel handvatten, tips en adviezen die je ondersteunen in jouw persoonlijke proces van groei en ontwikkeling.

De groeitrajecten die ik aanbied zijn:


Thuiskomen

– jij, hier, nu,
in jezelf en in de wereld

Klik hier voor meer informatie over dit traject.Hallo Innerlijk Kind!

Klik hier voor meer informatie over dit traject.Helen na narcistisch misbruik

Klik hier voor meer informatie over dit traject.


Ook interessant voor anderen? Deel het!