Individuele consulten

Ik bied momenteel geen individuele consulten aan.

Na 15 jaar lang tientallen consulten per maand te hebben gevoerd en in totaal duizenden 1-op-1 consulten te hebben vormgegeven, wijd ik 2023 aan een heroriëntatie op de manieren waarop ik mijn kennis en kunde aanbied.

De coach/counselor in mij heeft heel veel mensen de afgelopen 15 jaren uitstekende diensten bewezen, zowel in als buiten Nederland, maar er zijn andere aspecten van mijzelf die te weinig ruimte hebben gekregen in de jaren waarin ik zó intens met 1-op-1 consulten ben bezig geweest.

De docent en de schrijver in mij willen meer ruimte krijgen dan zij de afgelopen jaren gehad hebben en ook de leergierige, de filosoof en de schilder/tekenaar in mij willen weer actiever zijn dan zij lange tijd geweest zijn. Daarnaast is er iets van een heel andere magnitude dat meer en meer naar de oppervlakte aan het komen is en waar ik ruimte aan wil bieden – iets dat ik hier niet nader wil definiëren maar dat een grote rol zal spelen in de jaren die voor mij liggen.

In 2023 geef ik mezelf alle rust en ruimte die nodig zijn om te ontdekken, onderzoeken en ervaren hoe de verschillende aspecten die ik zojuist noemde het beste kunnen samenwerken, in constellaties die passen bij mijn zijnswijze anno 2023 en die me in staat stellen dingen te creëren die daarmee uitgelijnd zijn.

Ik zal dit jaar dus vooral ‘achter de schermen’ actief zijn, werkend aan nieuwe creaties die ik in rust en ruimte wil laten ontstaan, zonder enige tijdsdruk. Zodra een creatie klaar is om met het publiek gedeeld te worden zal ik daarover berichten op mijn Ko-fi pagina. Nieuwe Zaailingen verschijnen hier, nieuwe Soulful Stories verschijnen hier en nieuwe Tools verschijnen hier.

Als je in deze tijd van ogenschijnlijke stilte op de hoogte wilt blijven van waar ik zoal mee bezig ben, overweeg dan een maandelijkse Ko-fi supporter te worden. Ik geef mijn Ko-fi monthly supporters met regelmaat een kijkje achter de schermen en creëer speciaal voor hen posts die ik niet-zomaar-met-iedereen deel, als blijk van dank voor hun support.

Indien er op enig moment weer mogelijkheden komen voor individuele consulten zal ik daar zowel op deze pagina als op mijn Ko-fi pagina over berichten.


Ook interessant voor anderen? Deel het!