Individuele consulten: focus sessies

Wil je op individuele basis met mij werken? Boek dan een focus sessie of focus pakket.

In een focus sessie zoomen we in op het onderwerp waarover jij mij wilt consulteren. Jij hebt een duidelijke vraagstelling en een bereidheid te exploreren, delen, luisteren en leren; ik treed aan met mijn uitgebreide professionele expertise en krachtige intuïtieve vermogens om je te helpen tot de kern van de kwestie te komen, je vragen te beantwoorden en je meer helderheid te verschaffen. Ook reik in je suggesties en handvatten aan die zijn toegespitst op jouw specifieke situatie.

Tot mijn expertisevelden behoren: innerlijk kindwerk, diepgaand schaduwkantenwerk, individuatie & zelfbekrachtiging, hypersensitiviteit & overprikkeling/overweldiging, ont-maskeren/decamoufleren & zelfzorg, hoogbegaafdheid, neurodiversiteit in een neurotypische wereld, twice-exceptionality (2e), toxische dynamieken en herstel na narcistisch misbruik, zelfwerk vanuit holistisch, psychologisch en esoterisch perspectief, omgaan met en op een verantwoorde wijze toepassen van intuïtieve en psychic vermogens.

De afgelopen 15 jaar heb ik vele tientallen individuele consulten per maand gevoerd, zowel offline als online, en in totaal duizenden 1-op-1 sessies vormgegeven. Velen gingen je dus al voor en ook jou ben ik graag van dienst in een focus sessie.


Een videoconsult van 20 minuten, via Zoom

Straightforward, to the point en effectief.

We plannen het consult in overleg in zodat het kan plaatsvinden wanneer het jou goed uitkomt, zonder afleidingen.


Een videoconsult van 45 minuten, via Zoom.

Doortastend, diepgaand, rijk aan informatie.

We plannen het consult in overleg in zodat het kan plaatsvinden wanneer het jou goed uitkomt, zonder afleidingen.


Is er een onderwerp of kwestie waar je nu eindelijk eens echt ‘meters in wilt maken’ door er een maand lang intensief mee aan de slag te gaan? Ben je bereid jezelf te committeren aan 4 weken lang intensief zelfwerk om echt vérder te komen? Of heb je behoefte aan een mentorship waarin ik mijn kennis en kunde met je deel en je handvatten, tips en oefeningen geef die volledig op jou zijn afgestemd? Boek dan een intensief focus pakket.

4 weken lang:

• Elke week een Full Focus Sessie van 50 minuten, via Zoom.

• Wekelijkse opdrachten, taken of oefeningen, afgestemd op jou, om zelfstandig mee aan de slag te gaan. Deze komen per mail naar je toe.

• De mogelijkheid mij tussentijds te mailen indien je vragen hebt of ergens tegenaan loopt.


Boek jouw sessie of pakket

Na ontvangst van je betaling neem ik binnen 48 uur per mail contact met je op om je sessie(s) in te plannen. Zorg er dus voor dat je je mailadres correct invult. Een sessie kan plaatsvinden op werkdagen in de middag- of avonduren. Prijzen zijn inclusief 21% btw.

Share or email