Intensives

Wil je op intensieve wijze, kort maar krachtig, met mij werken om nu écht eens stappen voorwaarts te maken ten aanzien van een onderwerp dat je bezighoudt of een blokkade waar je tegenaan loopt?

Ben je bereid een dag lang in een intensieve 1-op-1-sessie met mij de diepte in te gaan, waarbij
* de kern van het ‘probleem’ middels een uitgebreide reading in kaart wordt gebracht
* duidelijk wordt wat er nodig is om ‘voorwaarts’ te gaan
* je vervolgens een healing ontvangt die gericht is op ontspanning, zuivering en het opladen van je systeem en je helpt te focussen op het stuk dat deze dag centraal staat
* je, na een lekkere lunch, anderhalf à twee uur lang gecoacht wordt ten aanzien van dit stuk terwijl we een wandeling in één van de prachtige bossen in de Limburgse Leudalregio maken
* we na de coachsessie de nieuw verworven inzichten samen inventariseren
* we vervolgens een aantal oefeningen doen die jou helpen het werk van deze dag te integreren
* je hierna een healing ontvangt die gericht is op verankering van dat wat we deze dag gedaan hebben
* je tenslotte tips, handvatten en oefeningen krijgt aangereikt die je in staat stellen zelfstandig verder te kunnen werken aan dit stuk in de periode na de Intensive ?

Als je antwoord hierop ‘Ja!’ is, ben je van harte welkom een Intensive met mij te boeken!

Tijdens een 1-daagse Intensive werk je 6 uur lang op intensieve wijze met mij samen. We vangen aan om 10.30 uur, eindigen om 16.30 uur en gaan 6 uur lang aan de slag met alle zojuist genoemde onderdelen.

Voor koffie, thee, wat lekkers, water, een lekkere lunch en fruit wordt gezorgd en aan het einde van de Intensive krijg je een door mij vervaardigd cadeautje van me mee dat helpt het deze dag verzette ‘werk’ te integreren en je focus helder te houden.

Enkele dagen na de Intensive stuur ik je per e-mail een set tips, handvatten en oefeningen, uitgewerkt in een Worddocument, die je helpen de inzichten, bewustwording en heling die tijdens de Intensive gerealiseerd zijn verder te integreren.

3 weken na de Intensive hebben we ter follow up en afronding nog een videoconsult van 30 minuten met elkaar, gevolgd door een healing op afstand.

De prijs van een 1-daagse Intensive, die alle zojuist genoemde onderdelen bevat, bedraagt € 420,00 inclusief 21% BTW (reële waarde van alle afzonderlijke elementen bij elkaar opgeteld: € 545,00).
Locatie van de 1-daagse Intensive: mijn praktijk in Roggel, Limburg (nabij Roermond).
De exacte adresgegevens ontvang je na definitieve boeking.

Wil jij graag op deze wijze met mij aan de slag gaan, neem dan contact met me op om jouw Intensive in te plannen.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Wil je nóg intensiever middels een 1-op-1 Intensive met jezelf aan de slag  gaan, dan is de 2-daagse Intensive zeer geschikt. Deze bestaat uit 2 dagen die zijn samengesteld en opgebouwd volgens het format dat zojuist beschreven is en geeft je dus letterlijk 2 keer zo veel als de 1-daagse Intensive. Door 2 dagen achtereen op deze wijze aan de slag te gaan, kunnen diepere lagen worden aangeraakt, meer inzichten worden verkregen en meer stappen ‘voorwaarts’ worden gezet dan middels een 1-daagse Intensive het geval is. Zéér geschikt voor wie even écht goed ‘de diepte’ in wil duiken en bereid is zich 2 dagen achter elkaar aan dit proces te committeren.

De prijs van de 2-daagse Intensive bedraagt € 790,00 inclusief 21% BTW. Inbegrepen in dit bedrag zijn alle elementen die de 1-daagse Intensive bevat, maal 2.
NB Diner en overnachting maken géén deel uit van de 2-daagse Intensive en zijn dan ook niet in de prijs ervan inbegrepen. Het staat je vrij aan het einde van dag 1 (om 16.30 uur) naar huis te gaan of op eigen gelegenheid een diner en overnachting in de omgeving van mijn praktijk te boeken. Wij zien elkaar weer in mijn praktijk op dag 2, om 10.30 uur en gaan dan direct weer aan de slag om door te pakken op dag 1.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Voel je wel wat voor een Intensive maar vind je het programma van de 1-daagse Intensive te omvangrijk, moeilijk in te plannen of te prijzig? Dan kun je een ‘halve’ Intensive boeken die bestaat uit
* een uitgebreide reading van een uur, direct gevolgd door
* een op de reading aansluitende coachsessie van 1,5 uur terwijl we een wandeling in één van de prachtige bossen in de Limburgse Leudalregio maken, en aansluitend
* een integratie- en/of healingsessie van een half uur.

De prijs van een ‘halve’ Intensive bedraagt € 180,00 inclusief 21% BTW.
Voor koffie, thee, wat lekkers en water wordt gezorgd en aan het einde van deze 3 uur durende ‘halve’ Intensive krijg je een door mij vervaardigd cadeautje mee dat helpt het verzette ‘werk’ te integreren en je focus helder te houden.
Locatie: mijn praktijk in Roggel, Limburg (nabij Roermond).
De exacte adresgegevens ontvang je na definitieve boeking.

NB Een uitgewerkte set tips, handvatten en oefeningen, een follow up videoconsult en een afrondende healing op afstand maken géén deel uit van (de prijs van) de ‘halve’ Intensive. Zij zijn wel allemaal onderdeel van de 1-daagse en de 2-daagse Intensive, zoals deze hierboven beschreven staan.

Wil je iemand een 1-daagse, 2-daagse of ‘halve’ Intensive cadeau doen, of iemand een waardebon geven waarmee hij/zij een deel van de kosten van een (hele of halve) Intensive kan betalen? Klik dan hier.