Keep the flow going…

Heb je iets van waarde gevonden in de content die ik creëer en wil je graag iets terugdoen?
Donaties worden enorm gewaardeerd en stellen mij in staat méér gratis content te creëren.

Lange tijd heb ik er niet aan gewild een ‘support’-mogelijkheid in deze website te integreren, maar na aanhoudende verzoeken daartoe én een aantal diepgaande realisaties heb ik in de zomer van 2021 besloten daar anders in te gaan staan.

Ik, die van nature zoveel makkelijker geeft dan ontvangt, ben in 2021 doorvoeld gaan begrijpen dat gelijkwaardige energie-uitwisseling een fundamenteel aspect is van het natuurlijke model van leven. De Natuur kent geen onbalans tussen geven en nemen maar draagt altijd zorg voor een evenwicht. Enerzijds neemt zij dingen tot zich, anderzijds gééft zij. Zo stroomt energie vrijelijk en voortgaand, in een situatie van balans waarbinnen leven zich blijft vernieuwen, telkens weer.

‘Flow’, het stromen en dóórstromen van energie, is geen gekunsteld concept maar een natuurlijk gegeven waar we onszelf, in lijn met onze ware, natuurlijke aard, allemaal mee kunnen uitlijnen – door ervoor te zorgen dat dingen dóór blijven stromen.

Wanneer we zowel geven als ontvangen, in balans, zullen we allemáál ontvangen én allemaal een positief verschil maken door ook te geven. Op die wijze worden we allemaal ‘gevoed’ én zijn we allemaal dienstbaar aan grotere gehelen en stromingen, in lijn met de aard van de Natuur, onze ‘oermoeder’.

En zo… groeien we allemaal, met elkaar, en kan (en zal!) er op talloze plekken ‘nieuw leven’ ontstaan, telkens weer… in een flow waar we ons allemaal aan kunnen laven, zolang we haar maar niet laten stagneren.

Als je een donatie wilt doen en op die wijze de flow gaande wilt houden, dan kan dat hieronder.
Ik ben je er reuze dankbaar voor en het zal mij helpen méér te publiceren hier, zodat we onophoudelijk kunnen blijven groeien, met en met behulp van elkaar. Let’s keep the flow going, let’s keep growing!