Keep the flow going…

Heb je iets van waarde gevonden in de content die ik creëer en wil je graag iets terugdoen?
Donaties worden enorm gewaardeerd en stellen mij in staat méér gratis content te creëren.

Lange tijd heb ik er niet aan gewild een ‘support’-mogelijkheid in deze website te integreren, maar na aanhoudende verzoeken daartoe én een aantal diepgaande realisaties heb ik in de zomer van 2021 besloten daar anders in te gaan staan.

Die zomer ben ik – die van nature zoveel makkelijker geeft dan ontvangt – doorvoeld gaan begrijpen dat gelijkwaardige energie-uitwisseling een fundamenteel aspect is van het natuurlijke model van leven. De Natuur kent geen onbalans tussen geven en nemen maar draagt altijd zorg voor een evenwicht. Enerzijds neemt zij dingen tot zich, anderzijds gééft zij. Zo stroomt energie vrijelijk en voortgaand, in een situatie van balans waarbinnen leven zich blijft vernieuwen, telkens weer.

‘Flow’, het stromen en dóórstromen van energie, is geen gekunsteld concept maar een natuurlijk gegeven waar we onszelf, in lijn met onze ware, natuurlijke aard, allemaal mee kunnen uitlijnen – door ervoor te zorgen dat dingen dóór blijven stromen.

Wanneer we zowel geven als ontvangen, in balans, ontvangen we allemáál én maken we allemaal een positief verschil door ook te geven. Op die wijze worden we allemaal ‘gevoed’ én zijn we allemaal dienstbaar aan grotere gehelen en stromingen, in lijn met de aard van de Natuur, onze ‘oermoeder’.

En zo… groeien we allemaal, met elkaar, en kan (en zal!) er op talloze plekken ‘nieuw leven’ ontstaan, telkens weer… in een flow waar we ons allemaal aan kunnen laven zolang we haar niet laten stagneren.

Als je een donatie wilt maken en op die wijze de flow gaande wilt houden, dan kan dat hieronder.
Het zal mij helpen méér gratis content te creëren, zodat we samen onophoudelijk kunnen blijven groeien, met en met behulp van elkaar. Let’s keep the flow going, let’s keep growing!

Als je je support liever middels virtuele koffie laat blijken, dan kan dat ook! :