Kijk & luister

Doe je graag nieuwe informatie op door te kijken en luisteren, vanuit het comfort van je eigen plek en op een moment dat jou het beste uitkomt? Dan zijn mijn Readings de aangewezen tool voor jou.
Ik bied zowel persoonlijke readings als algemene readings aan.

De persoonlijke readings die ik aanbied zijn volledig maatwerk, helemaal afgestemd op jou en dat wat voor jou relevant is. Wil je een persoonlijke reading ontvangen, dan heb je de keuze uit een heel scala aan readings. Klik op de knop hieronder om een overzicht van alle readings te zien.

De algemene readings die ik aanbied zijn – de term zegt het al – readings met een meer algemeen karakter, waarvan de inhoud relevant kan zijn voor mensen die behoren tot een bepaald deel van het menselijk collectief en/of tot een subgroep van mensen voor wie een bepaald thema of onderwerp actueel of relevant is.

Je vindt mijn algemene readings in het Lux Readings YouTube kanaal. Het kanaal is nog jong (gestart op 18 juli 2022) en volop in ontwikkeling. Er komen elke maand nieuwe algemene readings bij. Als je je abonneert op het kanaal en jezelf aanmeldt voor notificaties krijg je een seintje zodra er een nieuwe reading beschikbaar is.

Als een algemene reading dermate resoneert dat je ook graag de extended ervan wilt bekijken en beluisteren, kun je onder Extended Readings op deze website de extended van je keuze aanschaffen.


Ook interessant voor anderen? Deel het!