Ko-fi | NL

Wat gebeurt er op Ko-fi?

Als je met me wilt connecten, op de hoogte gehouden wilt worden van nieuws en ontwikkelingen of me een virtuele kop koffie wilt geven, dan is mijn Ko-fi pagina the place to be.

Ik ben niet actief op social media en werk niet met nieuwsbrieven maar gebruik het Ko-fi platform om berichten te delen die aan mijn werk gerelateerd zijn. Als ik nieuws te delen heb, plaats ik dat op mijn Ko-fi pagina. Leuke nieuwe ontwikkelingen? Ik deel erover op Ko-fi. Nieuwe Tools, diensten of content? Je leest of hoort erover op mijn Ko-fi pagina. Head-ups? Ik deel ze op Ko-fi.

Wil je eenmalig iets doneren als blijk van waardering voor de gratis content die ik creëer? Mijn Ko-fi pagina fungeert als fooienpot. Besluit je mijn werk te ondersteunen met een maandelijkse ‘coffee refill‘? Dan krijg je toegang tot exclusieve supporter-only content! 😊


Ook interessant voor anderen? Deel het!