The Lighthouse

In deze sectie van mijn website vind je informatie over

Deze 3 diensten hebben een wat minder conventionele aard dan de overige diensten waarmee ik mensen op individuele basis ondersteun (zie de sectie ‘Werk met mij’) en hebben om die reden een eigen plek op deze site gekregen.

In droomwerkconsulten, tijdens psychic scans en bij het vervaardigen van auragraphs maak ik gebruik van mijn psychic vermogens die mij in staat stellen energie waar te nemen, te ‘lezen’ en te duiden. Hoewel het werken met deze vermogens al vele jaren deel uitmaakt van mijn realiteit, besef ik terdege dat het werken met deze menselijke (!) vermogens nog niet voor iedereen ‘gemeengoed’ is en bij menigeen nog op veel skepsis stuit. En dat is helemaal prima. Had je mij voorafgaand aan 2010 verteld dat ik op een dag met deze vermogens zou werken, dan had ik je gegarandeerd niet geloofd en waarschijnlijk heel meewarig aangekeken of zelfs ronduit uitgelachen. Maar het is wel wat ik inmiddels al vele jaren doe, waar ik me professioneel in bekwaamd heb en waar al duizenden mensen mooie vruchten van hebben geplukt.

Uitgebreide informatie over de manieren waarop ik met mijn psychic vermogens werk vind je door op de links hierboven te klikken.

Als ook jij gebruik wilt maken van deze diensten: je bent van harte welkom.

Denk je er het jouwe van en vind je psychic vermogens maar raar, vaag of dubieus: dat is helemaal prima. Ik heb geleerd me, ten aanzien van deze vaardigheden, te gedragen als een ‘lighthouse’: ik werk ermee en kan dankzij deze vermogens diensten aanbieden die een ‘baken’ kunnen zijn voor wie daar oprecht behoefte aan heeft en ik schreeuw het verder niet van de daken. De ervaring leert dat wie behoefte heeft aan dat wat ik kan bieden dankzij mijn psychic vermogens, mij wel weet te vinden. Zoals een schipper zich vanzelf gewaar wordt van de vuurtoren wanneer dat relevant of van belang is, zo vindt eenieder die een droomwerkconsult, een psychic scan of een auragraph nodig heeft vanzelf de weg naar mij, op het juiste moment. 🙂


Ook interessant voor anderen? Deel het!