Boodschappen van de Voorouders reading

Een persoonlijke, diepgaande video-reading om te ontdekken welke boodschappen je Voorouders voor jou hebben deze periode.

Waar willen de Voorouders je op attenderen?

Welke informatie willen zij nu met jou delen?

Bestel je reading en ontdek het!

Ik maak gebruik van tarotkaarten en orakelkaarten in tandem met mijn psychic vermogens en mijn connecties met Spirit om voor je waar te nemen welke informatie je Voorouders nu graag onder jouw aandacht willen brengen. Een vraag die door jou wordt aangeleverd dient als startpunt voor jouw persoonlijke reading.

Let op: ik maak in deze reading contact met de energie- en informatievelden die aan Voorouderlijnen gekoppeld zijn en lees informatie die gekoppeld is aan je Voorouders als groep, als collectief. Ik maak geen mediamiek contact met specifieke individuen / specifieke overleden familieleden (!)

Houd voor ogen dat Voorouders en voorouderlijnen, net als Spirit, je nooit zullen vertellen wat je moet doen of welke keuze je zou moeten maken. Het is aan jou te beslissen wat je wel of niet doet; jouw vrije wil en persoonlijke verantwoordelijkheid zijn van het grootste belang en zijn ‘heilig’ voor Spirit en onze Voorouders. Wat Spirit & Voorouderenergieën kunnen doen, is informatie aandragen die

☼ tot een nieuw of ander perspectief kan leiden
☼ tot meer helderheid kan leiden
☼ emotionele / psychospirituele ondersteuning kan bieden, of

je (meer) bewust kan maken van dingen die van opmerkelijk belang zijn in je huidige situatie

Afhankelijk van de reading die je bestelt mag je 1, 2 of 3 vragen aanleveren. Een vraag die je aanlevert kan simpelweg zijn ”Wat willen mijn Voorouders me nu vertellen?” maar mag ook specifieker zijn dan dat. Als je wilt mag je ook wat contextinformatie verstrekken (maar houd de hoeveelheid contextinformatie alsjeblieft beperkt en de concrete inhoud specifiek).
Jouw vraag/vragen dient/dienen als uitgangspunt voor je reading.


30 minuten

Je mag
2 vragen
aanleveren60 minuten

Je mag
3 vragen
aanleveren


Ik geef jouw reading vorm op een rustig moment en in een rustige omgeving, offline, en neem de gehele reading voor je op op video. Wanneer je reading klaar is zend ik je een e-mail met de downloadlink naar jouw video-reading. Zodra je de video gedownload hebt is deze voor altijd van jou en kun je hem zo vaak bekijken als je wilt. 🙂


Voor alle persoonlijke video-readings geldt:

• Je ontvangt je persoonlijke video-reading als een digitale download. Zodra je reading klaar is om te worden gedownload ontvang je een e-mail met daarin een downloadlink.

• Jouw reading is een persoonlijke, opgenomen reading die specifiek voor jou is vormgegeven. De informatie die je verstrekt na het plaatsen van je bestelling vormt het uitgangspunt aan de hand waarvan ik informatie waarneem zodra ik voor je begin te readen. Aan het begin van de reading zal ik me tot jou persoonlijk richten door je bij je naam te noemen en de kaarten waarmee ik werk worden tijdens de reading geschud en getrokken, waardoor je zeker weet dat de kaarten die aan bod komen voor jou bedoeld zijn.

• Ik start de reading met een tarot-/kaartlegging en werk van daaruit verder. De legging(en) en de kaartenset(s) die ik gebruik verschillen van reading tot reading; ik werk altijd met de set(s) en legging(en) die het meest geschikt zijn voor de specifieke reading die ik op dat moment aan het vormgeven ben. Een legging kan – mede afhankelijk van de hoeveelheid tijd die ik ter beschikking heb – tamelijk uitgebreid zijn maar aangezien ik een heleboel informatie waarneem middels mijn ‘heldere’ zintuigen en vaardigheden heb ik niet altijd een uitgebreide legging nodig. De kaarten zijn vooral doorgangen die me leiden naar (delen van) de informatie die ik voor jou dien waar te nemen. Elke reading is anders en ik werk niet met vaststaande formats of een vaststaand aantal kaarten; ik doe wat nodig is op dat moment, voor jou, naar mijn beste kunnen binnen de hoeveelheid tijd die ik tot mijn beschikking heb. Dit zijn voorbeelden van hoe een persoonlijke video-reading er zoal uit kan zien:

• Ik werk altijd intuïtief en psychic, in tandem met Spirit, en ik lees kaarten niet ‘volgens het boekje’ / exact volgens hun ‘officiële’ betekenissen. De kaarten zijn mijn bondgenoten die me helpen me te verbinden met (delen van) de informatie die door wil komen; ze dienen als ‘opstapjes’. Aangezien ik intuïtief en psychic werk zal niet alle informatie die ik voor je waarneem en tijdens je reading benoem zichtbaar zijn de kaarten/legging(en).

• Ik geef je reading vorm op een rustig moment en in een rustige ruimte, offline, en neem de gehele reading op op video. De camera zal gericht zijn op de kaarten (en op mijn handen wanneer ik kaarten schud of kaarten in close up voor de camera toon) en je zult mijn stem duidelijk kunnen horen in de video-opname. De focus van de reading ligt op de informatie die voor jou doorkomt – en niet op het laten zien van mijn gezicht op camera 😉 .

• Zoals hierboven al genoemd werd: de vraag die jij aanlevert dient als uitgangspunt voor je reading. Zodra je betaling verwerkt is stuur ik je een e-mail met de factuur behorend bij je bestelling. Ik zal je dan vragen mij per e-mail te laten weten wat je vraag is (of je vragen zijn). Je vraag dient / je vragen dienen duidelijk en specifiek te zijn. Hoe specifieker je bent, hoe beter de informatie zal zijn die ik voor je kan waarnemen.

• Om de juiste informatie te kunnen waarnemen en jou tijdens de reading op de juiste manier te kunnen aanspreken heb ik het nodig te weten wat je echte voornaam is, dus neem deze info op in de informatie die je met me deelt. Mocht jouw voornaam niet makkelijk herkenbaar zijn als behorend tot een ‘man’ of een ‘vrouw’, laat me dan alsjeblieft ook je gender weten zodat ik je op de juiste manier kan aanspreken.

• In mijn readings gebruik ik alleen de persoonlijk voornaamwoorden ‘hij’ en ‘zij’ (en daaraan gerelateerde voornaamwoorden) wanneer ik refereer aan individuen, aangezien dat is hoe Spirit met mij communiceert. Als ik bewust zou moeten nadenken over het vertalen van die voornaamwoorden in andere voornaamwoorden, zou mij dat uit de diepte van mijn waarnemingen en connecties halen en dat zou jouw reading geen goed doen. Ik kan alleen kwalitatief hoogwaardige readings leveren wanneer ik niet zelf actief over dingen hoef na te denken.

• Ik kan geen follow up vragen honoreren wanneer je reading eenmaal is afgerond, aangezien ik dan niet meer ben ‘ingeplugd’ op de energie- en informatievelden die aan jouw reading gekoppeld zijn. Ik vertrouw erop dat je dit zult begrijpen en respecteren.

• Het is niet mogelijk een reading over iemand anders te bestellen. Wanneer jij een persoonlijke reading bestelt geef je mij toestemming te schouwen in de energie- en informatievelden die aan jou persoonlijk gekoppeld zijn. Die toestemming is ‘heilig’ voor mij. Schouwen in iemands energie- en informatievelden zonder dat die persoon mij daar toestemming voor gegeven heeft zou onethisch zijn en is niet iets dat ik doe.

Levertijden voor persoonlijke video-readings bedragen momenteel:
30 minuten reading: 3-5 werkdagen vanaf het moment waarop ik je vraag/vragen heb ontvangen
60 minuten reading: 4-8 werkdagen vanaf het moment waarop ik je vraag/vragen heb ontvangen
NB Een uitzondering hierop vormt de periode december – januari. Bestellingen die in de periode begin december – medio januari worden geplaatst worden pas na medio januari uitgeleverd. Wil je nog dit jaar je reading ontvangen, bestel deze dan uiterlijk in de maand november!

Ik doe mijn best je de downloadlink naar jouw opgenomen reading zo snel mogelijk te sturen, maar weet: als de vraag of informatie die je me na het bestellen van je reading per e-mail verstrekt niet duidelijk of specifiek genoeg is om als startpunt voor je reading te fungeren, zal ik je om wat aanvullende informatie moeten vragen voordat ik voor je kan gaan readen. Deze extra communicatie kan de levertijd van je reading beïnvloeden dus wees alsjeblieft zo duidelijk en specifiek mogelijk wanneer je me je vragen/de informatie stuurt – zodat we vertragingen kunnen voorkomen.

• Wanneer ik klaar ben met het opnemen en editen van je reading zal ik de opname van je reading uploaden naar een veilige server waar jouw video alleen zichtbaar zal zijn voor mij en degene met wie ik de downloadlink deel: jou. Ik zal je dan een e-mail sturen met daarin de downloadlink. Eenmaal gedownload is de video voor altijd van jou. 🙂

BELANGRIJK: Zorg ervoor dat je jouw video downloadt naar je eigen opslagmedium binnen een week na ontvangst van de downloadlink. Vanwege privacywetgeving zal ik jouw video binnen een week na verzending van de downloadlink verwijderen van de veilige server en uit mijn eigen files. Wanneer ik de video eenmaal verwijderd heb zal ik niet meer in staat zijn deze nog te recupereren en zal de downloadlink die ik je gestuurd heb niet langer toegang geven tot jouw video. (!) Download je video dus binnen een week en sla hem veilig op op een eigen opslagmedium.

• Aangezien een groot deel van mijn tijd gewijd is aan mijn spirituele practices, zelfzorgactiviteiten, verbinding met de Natuur en de verschillende activiteiten waarin ik werkzaam ben, ben ik niet altijd in de gelegenheid snel op berichten te reageren. Ik vraag je vriendelijk dit te respecteren en begrijpen. Ik zal op berichten reageren zodra ik daartoe in de gelegenheid ben maar weet dat ik niet continu online ben en dat ik mijn vrije dagen vaak in de Natuur doorbrengn, waar ik me in het geheel niet met ICT-tech bezighoud en me slechts verbind met de technologie van Moeder Natuur.

• De persoonlijke video-readings die je op deze pagina kunt bestellen zijn in het Nederlands, tenzij je me vraagt Engels of Italiaans te spreken tijdens je reading. Ik spreek vloeiend Italiaans (near native level; ik heb in Italië gewoond en gewerkt en ben in het bezit van een academische Master in de Italiaanse Taal- en Letterkunde & Cultuur en een academische Master in Teaching Italian) en spreek vloeiend Engels. Als je wilt dat ik je reading in het Engels of Italiaans vormgeef, stuur me dan na bestelling van je reading even een e-mail om dit aan te geven.

Belangrijk om voor ogen te houden:

• Spirit, Voorouders en Natuur zullen ons nooit vertellen wat we moeten doen. Ieder van ons dient zelf de eigen beslissingen te nemen en de vrije wil die eenieder van ons als mens heeft dient altijd geëerd en gerespecteerd te worden. (Dit is waarom ik nooit een ‘Ja/Nee’ reading zal doen.) Mijn readings kunnen inzichten, aanvullende informatie en nieuwe perspectieven verschaffen maar het is uiteindelijk aan jou de informatie te interpreteren op de manier waarop jij dat zelf verkiest te doen en ermee te werken op de manier waarop jij verkiest ermee te werken. Jouw handelingen, gedachten, gevoelens, beslisssingen en verantwoordelijkheden zijn van jou en van jou alleen en niemand buiten jezelf is verantwoordelijk voor jouw handelingen, gedachten, gevoelens en beslissingen.

• Mijn readings ‘voorspellen’ niets. Ze kunnen potentiële toekomstmogelijkheden laten zien, maar zoals we weten: energie is altijd in beweging, scenario’s kunnen met het verstrijken van tijd veranderen en er zijn heel veel variabelen die potentialiteiten beinvloeden, zowel in de onzichtbare velden als in onze fysieke levens. De toekomst staat niet al in steen geschreven en het is middels onze eigen gedachten, gevoelens, energieën en handelingen dat we onze realiteit co-creëren. Wat jij of anderen in de toekomst gaan (co-)creëren kan niet worden voorspeld aangezien dat in zeer hoge mate afhankelijk is van menselijke handelingen (die tot dat moment simpelweg nog niet hebben plaatsgevonden) en vrije wil die mensen in staat stelt elke seconde een keuze te maken vanuit de keuzevrijheid die er op dat moment is.

• De focus ligt in mijn readings op dat wat jou in het hier en nu zou kunnen helpen en ondersteunen en op de energie- en informatievelden die een connectie hebben met dat wat jij op dit moment in dit aardse leven ervaart.

• Ik zal altijd respectvol en kalm zijn tijdens een reading maar ik bak geen zoete broodjes en draai nergens omheen. Mijn readings zijn erop gericht jou de energetische waarheid te vertellen zoals deze zich aan mij, voor jou, laat zien. Het kan zijn dat dit niet is uitgelijnd met wat je graag zou willen horen. Spirit geeft ons wat we nodig hebben en dat is niet noodzakelijkerwijs wat we zouden willen horen of wat we prettig vinden. Als je dit niet kunt accepteren, verzoek ik je vriendelijk géén reading bij mij te bestellen.

• Ik kijk niet specifiek naar vorige levens. Als er informatie naar voren komt die aan een vorig leven gekoppeld is, wordt deze informatie mij getoond omdat het specifieke relevantie heeft voor jouw huidige situatie. Ik ga echter niet naar dat soort informatie ‘op zoek’.

• Ik maak geen verbinding met specifieke individuen die je in dit leven gekend hebt en die niet langer in het aardse leven zijn. Ik accepteer dan ook geen vragen als “Wat voor boodschap heeft mijn overleden oma / vader / vriend / partner / zus / kind / huisdier voor me?” Dat gezegd hebbend: het kan voorkomen dat ik informatie waarneem die gekoppeld is aan de energie van een overleden dierbare. Wanneer dat geval is, zal ik die informatie uiteraard met je delen. NB Tijdens Boodschappen van de Voorouders readings werk ik met en plug ik in op de energievelden van voorouderlijnen. Wanneer ik dat doe, kan het gebeuren dat zich een individuele (of correcter gezegd: geïndividualiseerde) energie kenbaar maakt, maar die geïndividualiseerde energie kan heel goed toebehoren aan een voorouder die jij nooit persoonlijk gekend hebt in dit aardse leven.

• Ik kijk niet naar kwesties of aspecten van medische en/of psychiatrische aard en mijn readings dienen op geen enkele manier, in geen enkele situatie en onder geen enkele omstandigheid gezien te worden als (vervanging voor) een therapeutisch, medisch, paramedisch, psychologisch en/of psychiatrisch consult en beogen op geen enkele wijze een therapeutisch of helend karakter of effect te hebben. Schakel professionele hulp in als je behoefte hebt aan hulp/ondersteuning in een van de genoemde velden.

• Ik kijk niet naar juridische kwesties of aspecten, financiële kwesties of aspecten, justitiële kwesties of aspecten en/of situaties die gerelateerd zijn aan criminele kwesties of aspecten, geweld en/of seksuele inhoud.

• Houd voor ogen: intuïtieve readings, tarotreadings en psychic reading dienen te allen tijde gezien te worden als zijnde consultaties van een experimentele aard en karakter waar niemand ooit enig recht, enige claim of enige garantie aan kan ontlenen. Volgens de door mensen en instituties vervaardigde wetten dienen readings louter ter vermaak. De ontvanger van een reading is te allen tijde en in alle gevallen 100% persoonlijk verantwoordelijk, en de enige verantwoordelijke, voor beslissingen omtrent hoe hij/zij de informatie die in de reading genoemd wordt interpreteert en wat hij/zij doet of niet doet met of aan de hand van die informatie.

• Je dient minstens 18 jaar oud te zijn als je een reading bestelt.

• Ik behoud me het recht voor een readingaanvraag af te wijzen indien ik een mismatch ervaar tussen jouw aanvraag en/of energie en mijn vermogens en/of energie. Indien ik besluit jouw readingaanvraag af te wijzen, stuur ik je een e-mail om je hierover te informeren en zal ik het door jou betaalde bedrag, uiteraard, zo spoedig mogelijk aan je retourneren.

• Ik kan slechts een beperkt aantal readings per week/maand vormgeven. Als een reading tijdelijk niet te boeken is, kom dan op een later moment gerust terug naar de site. De boekingsmodule wordt weer zichtbaar zodra ik nieuwe readingaanvragen kan aannemen.

• Lees de FAQ voordat je een reading bestelt. De FAQ geeft antwoorden op vragen die je wellicht hebt en kan je helpen begrijpen of mijn Readings voor jou geschikt zijn.

• Het is niet mogelijk een eenmaal geplaatste bestelling te annuleren en er vinden geen restituties van gedane betalingen plaats. Zie ook de Algemene Voorwaarden. Kies verstandig en bestel met verantwoordelijkheidsgevoel.


Bestel hier jouw Boodschappen van de Voorouders reading

Voer hieronder je naam en e-mailadres in en selecteer de reading van je keuze en de gewenste betaalwijze.
Zorg ervoor dat je je e-mailadres correct invoert zodat ik contact met je kan opnemen, je de factuur kan zenden en je de downloadlink naar je video kan sturen zodra je video klaar is. De grijze knop ‘Send’ brengt je naar de betaalomgeving waar je je bestelling definitief kunt maken.

Door een reading te bestellen stem je ermee in alle verstrekte informatie te hebben gelezen en geaccepteerd.

Zodra ik de bevestiging van je betaling heb ontvangen en verwerkt zal ik binnen 48 uur contact met je opnemen, per e-mail, om je te vragen wat je vraag is / wat je vragen zijn en je de factuur behorend bij je bestelling te sturen.

Het aantal per periode beschikbare readings is beperkt. Wanneer readings tijdelijk uitverkocht zijn, zal onderstaande bestelmodule tijdelijk niet zichtbaar zijn. De bestelmodule wordt weer zichtbaar zodra ik nieuwe bestellingen kan aannemen.Shamanic Shaz Readings en Lux Readings zijn onderdeel van Enneadinamica | Sharon Kersten
Enneadinamica | Sharon Kersten accepteert momenteel geen Credit Card betalingen

of andere betaalmethodes die niet genoemd zijn hierboven.


Ben je benieuwd waar de naam ‘Shamanic Shaz Readings’ op gebaseerd is? Klik dan op deze link.


Ook interessant voor anderen? Deel het!