Persoonlijke reading aan de hand van 1, 2 of 3 vragen

Is er een situatie of thema waarover je graag meer inzicht wil krijgen middels een reading, dan kun je hieronder je persoonlijke reading boeken. Je hebt de keuze uit een reading van 30 minuten of een reading van 60 minuten.

Boek je een reading van 30 minuten, dan kun je maximaal 2 specifieke vragen aanleveren.
Boek je een reading van 60 minuten, dan kun maximaal 3 specifieke vragen aanleveren.

Jouw persoonlijke reading neem ik voor je op, op video. Wanneer ik klaar ben met je reading ontvang je van mij per e-mail een link naar jouw video. Die video is alleen toegankelijk voor jou (en eventueel mensen met wie jij de linkt deelt) en kun je downloaden naar je eigen computer zodat je hem zo vaak kunt bekijken als je wilt.

Ik werk tijdens een reading altijd met meerdere kaartensets tegelijkertijd. Welke sets voor jouw reading gebruikt gaan worden, kan ik niet van te voren zeggen – dat wordt duidelijk op het moment waarop ik voor je aan de slag ga.


“Wat heb ik een geluk met zo’n mooie reading… deze moest even landen, maar geeft ook zoveel bevestiging en berusting. Ik ga deze nog 186x luisteren… wat is dit super fijn! En een mooie manier van readen ook. Kraakhelder, uitgebreid… Dankjewel dankjewel dankjewel dankjewel!!” – N.S.


Voor alle persoonlijke readings die ik aanbied geldt:

• Jouw reading wordt speciaal voor jou vervaardigd en wordt opgenomen op video. De informatie die je versterkt na het bestellen van je reading dient als ‘prompt’ aan de hand waarvan ik je reading zal vormgeven. Wanneer je reading klaar is om te worden gedownload ontvang je een e-mail met de downloadlink.

• De kaartensets en leggingen die ik gebruik zullen van reading tot reading verschillen. Ik maak altijd gebruik van de set(s) en legging die het meest geschikt zijn voor de reading die ik op dat moment vormgeef. Een legging kan – mede afhankelijk van de hoeveelheid tijd die me ter beschikking staat – behoorlijk uitgebreid zijn maar aangezien ik veel informatie middels mijn heldere zintuigen waarneem heb ik niet altijd een uitgebreide legging nodig. De kaarten zijn slechts ‘doorgangen’ die me leiden naar (delen van) de informatie die ik voor jou dien waar te nemen. Elke reading is anders en ik werk niet met vaststaande formats of een vastgesteld aantal kaarten; ik doe wat nodig is voor jou en jouw reading, in het moment, naar mijn beste kunnen en binnen de kaders van de hoeveelheid tijd die me ter beschikking staat.

• Ik werk altijd intuïtief en psychic, in tandem met Spirit, en ik lees kaarten niet ‘volgens het boekje’. De kaarten zijn mijn bondgenoten die me helpen me te verbinden met (aspecten van) de informatie die door wil komen; ze dienen als ‘opstapjes’. Aangezien ik intuïtief en psychic werk zal niet alle informatie die ik waarneem en verwoord zichtbaar zijn in de legging/kaarten.

• Tijdens de reading zal de camera gericht zijn op de kaarten (en op mijn handen wanneer ik de kaarten schud of kaarten in close-up laat zien). Voor de audio wordt gebruik gemaakt van een professionele microfoon, zodat je mijn stem helder en duidelijk zult kunnen horen.

• De vraag of informatie die je mij aanreikt na het boeken van je reading dient als prompt voor het vormgeven van jouw reading. Wanneer je betaling is verwerkt zal ik per e-mail contact met je opnemen om je de factuur behorend bij je boeking te sturen en je te vragen wat de vraag of informatie is die je als uitgangspunt voor je reading wilt inbrengen. De vraag of informatie die je aanlevert dient duidelijk en specifiek te zijn. Hoe specifieker je bent, hoe beter de informatie die ik kan waarnemen zal zijn.

• Om de juiste informatie voor je te kunnen waarnemen en je op de juiste manier te kunnen aanspreken, heb ik het nodig te weten wat je echte voornaam is. Neem deze informatie dus op in de info die je me stuurt als prompt voor jouw reading. Indien jouw voornaam (voor mij als Nederlandse) niet makkelijk herkenbaar is als zijnde een voornaam behorend tot een man of een vrouw, noem dan ook even je gender, zodat ik je op de juiste wijze kan adresseren.

• In mijn readings gebruik ik alleen de persoonlijk voornaamwoorden ‘hij’ en ‘zij’ wanneer ik refereer aan individuen, aangezien dat is hoe Spirit met mij communiceert. Als ik tijdens het readen bewust zou moeten nadenken over het omzetten van die voornaamwoorden naar andere voornaamwoorden zou me dat uit de diepte van mijn waarnemingen en connecties halen, hetgeen de reading geen goed zou doen. Ik kan alleen kwalitatief hoogwaardige readings leveren wanneer ik zelf niet actief hoef na te denken over dingen.

• Ik kan geen follow-up vragen in behandeling nemen nadat ik je reading eenmaal heb afgerond, aangezien ik dan niet meer ‘ingeplugd’ ben op de energie- en informatievelden die aan jouw reading gekoppeld zijn. Ik vertrouw erop dat je dit respecteert en begrijpt.

• Het is niet mogelijk een reading voor of over iemand anders aan te vragen. Wanneer je een persoonlijke reading bestelt, geef je mij toestemming te kijken naar de energie- en informatievelden die gekoppeld zijn aan jou persoonlijk. Die toestemming is essentieel en is ‘heilig’ voor mij. Het zou onethisch zijn naar de energie- en informatievelden te kijken van iemand die mij daar geen toestemming voor heeft gegeven; dat is niet iets dat ik doe.

• De levertijden voor persoonlijke readings zijn momenteel als volgt:
– reading van 30 minuten: 3-5 werkdagen vanaf het moment dat ik je vraag per mail heb ontvangen.
– reading van 60 minuten: 4-8 werkdagen vanaf het moment dat ik je vraag per mail heb ontvangen.
NB Een uitzondering hierop vormt de periode december – januari. Bestellingen die in de periode begin december – medio januari worden geplaatst worden pas na medio januari uitgeleverd. Wil je nog dit jaar je reading ontvangen, bestel deze dan uiterlijk in de maand november!

Ik zal mijn best doen je de downloadlink naar jouw persoonlijke reading zo snel mogelijk te mailen, maar weet: als de informatie die je me verstrekt onvoldoende duidelijk is om als zuivere prompt voor je reading te dienen, zal ik je eerst om aanvullende informatie moeten vragen voordat ik voor je aan de slag kan gaan. Deze extra interactie kan de levertijd beïnvloeden dus wees zo duidelijk en specifiek mogelijk wanneer je me je vraag of de informatie die als prompt voor je reading dient stuurt – zodat we vertragingen kunnen voorkomen.

• Wanneer ik klaar ben met het opnemen en editen van jouw persoonlijk reading zal ik de video-opname uploaden naar een veilige server waar de video alleen zichtbaar en toegankelijk zal zijn voor mezelf en degene met wie ik de downloadlink deel: jou. Ik stuur je dan een e-mail met daarin de downloadlink. Eenmaal gedownload, is de video voor altijd van jou. 🙂

BELANGRIJK: Zorg dat je de video-opname downloadt binnen een week nadat ik je de downloadlink heb gemaild. Omwille van privacywetgeving / Europese GDPR wetgeving zal ik de opname van je reading een week na het verzenden van de downloadlink verwijderen van de server en uit al mijn files. Wanneer de opname eenmaal verwijderd is kan ik deze niet meer terughalen en geeft de downloadlink geen toegang meer tot de opname. (!) Download je video dus zo snel als je kunt en sla je video veilig op op één van je eigen opslagmedia.

• Ik ben niet altijd snel in de gelegenheid op mail te reageren. Ik vraag je vriendelijk hier begrip en respect voor te hebben. Ik reageer op berichten zodra ik dat kan, maar weet: ik ben niet dagelijks online en leef niet met een smartphone in mijn hand.

Goed om te weten voordat je jouw reading bestelt:

• Het uitgangspunt om een persoonlijke reading aan te vragen dient een oprecht verzoek te zijn meer inzicht en/of informatie te verkrijgen omtrent een specifieke vraag/specifieke vragen die je hebt of een specifiek onderwerp. Jouw houding ten opzichte van de reading is mede bepalend voor de kwaliteit ervan.

• Alle readings die ik vormgeef beogen jou meer inzicht te geven in kwesties die in jouw leven spelen. In de diensten die ik aanbied draait alles omweer thuiskomen bij jezelfen ligt de focus dus te allen tijde opjou
Mijn readings zijn gefocust op dat wat jou van dienst kan zijn in het concrete hier en nu en op de energie- en informatievelden die verbonden zijn aan dat wat jij momenteel ervaart in het aardse leven.

• Spirit zal ons nooit zeggen wat we moeten doen. Onze keuzes en beslissingen zijn aan ons en onze vrije wil dient altijd geëerd en gerespecteerd te worden. Mijn readings kunnen inzicht, aanvullende informatie en nieuwe perspectieven aanreiken maar het is aan jou de informatie te interpreteren op de manier die jou het meest geschikt lijkt en met de informatie te werken op manieren die jij zelf kiest en bepaalt. Jouw acties, handelingen, gedachten, gevoelens beslissingen en verantwoordelijkheden zijn de jouwe en van jou alleen. Niemand buiten jou is verantwoordelijk voor jouw acties handelingen, gedachten, gevoelens en beslissingen.

Een reading kan nooit een ‘voorspelling’ zijn. Een reading kan potentiële toekomstige mogelijkheden laten zien maar zoals we weten: energie is fluïde en altijd in beweging, scenario’s kunnen veranderen met het verstrijken van de tijd en er zijn altijd enorme hoeveelheden variabelen die een invloed kunnen uitoefenen op dingen die in potentie mogelijk zijn. De toekomst is niet in steen gebeiteld en staat niet reeds vast. Het is mede middels onze eigen gedachten, gevoelens, energieën en handelingen dat we onze realiteit co-creëren. Wat jij of anderen zullen (co-)creëren in dagen die nog komen gaan is niet te voorspellen aangezien dit in sterke mate afhankelijk is van menselijke handelingen en menselijke vrije wil.

• Ik doe geen persoonlijke liefdesreadings en wend mijn reading-skills niet aan voor vragen als ‘Zal hij/zij voor mij kiezen/mij verlaten?’, ‘Wanneer krijg ik een nieuwe liefde/relatie/baan/huis?’, ‘Wanneer krijg ik wat ik verdien na alles dat ik heb doorgemaakt?’, ‘Wanneer rekent karma af met X?’, ‘Wanneer krijg ik de baan van mijn dromen?’ of ‘Zal ik ooit kinderen hebben?’.

• Ik kijk niet naar kwesties van leven & dood (zwangerschappen, geboortes, overlijdenssituaties) en ik kijk niet naar en neem niks waar over medische aspecten, psychiatrische kwesties en gezondheidsissues.

• Het is niet mogelijk een reading voor of over een ander persoon aan te vragen en ik maak geen connectie met overleden dierbaren. Ik accepteer dan ook geen vragen als ‘Wat voor een boodschap heeft mijn overleden oma / vader / vriend / partner / zus / kind / huisdier voor me?’
In mijn persoonlijke Lux Readings staJIJcentraal – jij met jouw mogelijkheden tot groei, expansie, heling, meer in je kracht komen en steviger verbonden raken met wie jij werkelijk bent.

• Ik kijk niet naar en doe geen uitspraken over juridische kwesties/procedures, financiële kwesties/procedures en/of situaties die gerelateerd zijn aan criminele aspecten, geweld en/of seksuele inhoud.

• Ik kijk niet naar en doe geen uitspraken over aspecten van medische en/of psychiatrische aard en de readings die ik aanbied dienen op geen enkele wijze en in geen enkele situatie of omstandigheid te worden gezien als (vervanging van) een therapeutisch, medisch, paramedisch, psychologisch en/of psychiatrisch consult en beogen op geen enkele wijze een therapeutisch of helend karakter of effect te hebben. Zoek alsjeblieft professionele hulp als je nood hebt aan hulp of ondersteuning op één van de genoemde terreinen. Neem kennis van de inhoud van de disclaimer voordat je een reading bestelt.

• Ik zal altijd respectvol en kalm zijn tijdens het doen van een reading maar ik bak geen zoete broodjes en draai niet om dingen heen. Mijn readings zijn erop gericht je de energetische waarheid te geven zoals deze zich aan mij toont. Het kan zijn dat dat niet overeenstemt met dat wat je graag zou willen vernemen. Spirit geeft ons wat we nodig hebben, hetgeen niet per sé overeenkomt met wat we graag zouden willen horen. Als je dit niet kunt accepteren, verzoek ik je géén reading te bestellen.

• Intuïtieve readings, tarot readings en psychic readings dienen te allen tijde te worden beschouwd als consultaties met een experimenteel karakter waaraan nimmer garanties, claims of rechten kunnen worden ontleend. Volgens door mensen gemaakte wetten dienen dit soort readings ‘louter ter vermaak’. Het is te allen tijde de expliciete verantwoordelijkheid van de ontvanger van een reading geheel zelf te bepalen wat hij/zij met de middels een reading verkregen informatie wel/niet doet en hoe hij/zij de betreffende informatie interpreteert. Ik, Sharon Kersten, ben NIET verantwoordelijk voor jouw interpretaties, gedachtes, beslissingen en/of handelingen. Persoonlijke verantwoordelijkheid is van immens belang – altijd, en eens te meer wanneer het gaat over het bestellen en ontvangen van een reading.

• Je dient minstens 18 jaar oud te zijn om een reading te bestellen. Ik read niet voor minderjarigen.

• Ik behoud me het recht voor een reading-aanvraag af te wijzen wanneer ik ervaar dat er sprake is van een mismatch tussen de aanvraag en/of de energie van de aanvrager en mijn vermogens en/of energie. Indien er een afwijzing plaatsvindt, laat ik dat zo snel mogelijk per e-mail weten en stort ik het reeds betaalde bedrag uiteraard direct terug.

• Ik kan slechts een beperkt aantal readings per week/maand vormgeven. Als een reading is uitverkocht wordt de boekingsmodule tijdelijk offline gehaald. De boekingsmodule wordt weer zichtbaar zodra ik nieuwe reading-aanvragen kan aannemen, dus kom gerust op een later moment nog eens terug. Van medio december tot en met medio januari worden er geen readings vervaardigd.

• De FAQ bevat antwoorden op vragen die je wellicht hebt.

• Er vindt geen restitutie plaats van eenmaal geplaatste boekingen. Kies bewust en verantwoord.


Boek hier jouw persoonlijke reading

Vul hieronder je naam en e-mailadres is en selecteer de reading en betaalmethode van je keuze.
Verzeker jezelf ervan het correcte e-mailadres in te voeren zodat ik contact met je op kan nemen, je de factuur behorend bij je boeking kan sturen en ik je de link naar de opname van jouw reading kan sturen zodra je reading gereed is. De grijze knop ‘Versturen’ brengt je naar de betaalomgeving waar je je bestelling definitief kunt maken. Door je bestelling definitief te maken stem je ermee in kennis te hebben genomen van alle hierboven verstrekte informatie en deze te accepteren.

Na verwerking van je boeking neem ik binnen 48 uur per e-mail contact met je op en ontvang je de factuur behorend bij je boeking. Ik zal je dan ook verzoeken mij je vraag of vragen te mailen.

NB Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar per periode. Wanneer de beschikbare plekken volgeboekt zijn wordt de boekingsmodule hieronder tijdelijk offline gehaald en is het niet mogelijk een reading te bestellen. Zodra er weer plekken beschikbaar zijn wordt de boekingsmodule weer weergegeven.Lux Readings is een onderdeel van Enneadinamica | Sharon Kersten
Enneadinamica | Sharon Kersten accepteert momenteel geen Credit Card betalingen

of andere betaalmethodes die niet genoemd zijn hierboven.

☼ Fiat Lux ☼


Ook interessant voor anderen? Deel het!