Referenties

Feedback op coaching / persoonlijke begeleiding / mentorship:

“Ik heb Sharon leren kennen als een zeer integer persoon. Ze geeft veel persoonlijke aandacht en heeft overduidelijk kennis van zaken en dit ook zelf doorleefd. Ze is heel prettig in de omgang en weet in no time tot de kern door te dringen.”
(MdB, oprichter en directeur van een yogacentrum en een organisatie voor body & mind reizen)

“Voor coaching met diepgang ben je aan het juiste adres bij Sharon. Zij is een kundige coach die graag met jou op reis gaat naar jouw persoontje. Een reis waarbij je samen ontdekt dat vele factoren in je leven je gevormd hebben tot wat je nu bent. Hierbij laat zij geen kenmerkende patronen, karaktertrekken, omgevingsfactoren en familierollen onbenoemd. En kom je tot inzichten die je zelf niet eerder had en blijken er zo veel meer dwarsverbanden te bestaan in jouw handelen. Hierbij geeft zij verrassende oefeningen om jezelf te leren kennen, in je kracht te komen en verbeterpunten beet te pakken. Bovendien leert ze jou dat er meer is tussen lichaam en geest, zo kwam ik erachter waardoor mijn onophoudelijke buikpijnen ontstaan en waarom ik toch tot in den treure kan nagelbijten. Oftewel: ga met Sharon naar dat onbewoonde eiland en zij zet je weer terug op de wereld!!!
(NS, teamleider projectbegeleiding ProRail)

“Ik ben erg gelukkig dat mijn levenspad en Sharons levenspad elkaar hebben mogen kruisen. Ik had het gevoel dat ik op een enorm hectisch kruispunt stond en Sharon heeft mijn hand beetgepakt en me naar een rustige bergweg gebracht waar ik weer helemaal tot rust kon komen. Dat ging via drukke wegen, door zware stormen en diepe dalen maar die reis samen met Sharon heeft mij enorm geholpen te begrijpen wie ik ben en waar mijn kracht ligt. Sharon is een prachtig mens, zorgzaam en heeft het talent om mensen aan te voelen (letterlijk) en ze mee te nemen op een innerlijke reis. Het enneagrammodel was voor mij ook dé perfecte manier om mijn krachten en mijn valkuilen te herkennen en te begrijpen. Het heeft me zo veel rust gegeven om eindelijk onder woorden te kunnen brengen wie ik ben. Bedankt voor de mooie reis!”
(YdJ, railway signalling engineer, Alstom)

“Sharon is a great coach. Integer, good knowledge and a nice person to work with.”
(AB-S, zelfstandig gewichtsconsulente)

“Sharon is a deeply committed and loving coach/trainer. She challenged and supported me in my growth, personally and professionally. Sharon is someone who truely cares and goes the extra mile.”
(MS, zelfstandig werkend coach en trainer)

“The one word that describes Sharon the best is: sincere! She is a commited coach and continuously on the lookout to support others. I would recommend Sharon as a trainer/coach, I experienced Sharon as an expert in her field. She is honest, dedicated and true, it’s alway’s a pleasure to work with her.”
(SS, senior beeldverslaglegging nieuws Omroep Gelderland)

“Sharon co-trains my Enneagram Coach Education. I always experience her as committed, honest, straight and as an expert on the topic Enneagram. She is an inspiring, energetic and loving woman; a pleasure to be around her!”
(JvB, zelfstandig werkend coach en trainer)

Feedback op readings:

“Ik ervaar het als zeer positief om een reading te krijgen van Sharon. Voor mij begon het een aantal jaren geleden met het laten maken van een Soulpath Aurograph: dit gaf destijds ook al zoveel duidelijkheid en inzicht in wie ik ben en wat mijn mogelijkheden zijn. Vervolgens heeft dit er toe geleid dat ik af en toe een reading laat doen, en dit helpt mij absoluut om mijn richting te bepalen. Meestal doe ik een aanvraag voor een Jaarreading: Sharon is zo goed in staat om duidelijk te verwoorden wat er speelt, gespeeld heeft in mijn leven de afgelopen periode, maar ook wat er zich wellicht zou kunnen gaan ontwikkelen in het jaar dat voor mij ligt – op diverse gebieden. En elke keer weer blijkt, als ik terugkijk gedurende het jaar, dat er bijzonder rake en zinvolle zaken zijn benoemd waar ik iets mee kan, waar ik verder mee kan. Ik zal hier zeker gebruik van blijven maken!”
(MvK, reader-healer en producent artistieke benefiet-voorstellingen)

Feedback op mij als trainer:

“Sharon is a very good trainer. We have worked together and done some trainings. It is great to work with her. She takes her place, is connected to the group. Love to work with her again.”
(WJvdW, coach en trainer)

(gericht aan de organisator van een door mij gegeven trainingsdag, in-company): “Dankjewel voor het organiseren van de meest interessante workshop uit mijn leven. Ik heb heel erg genoten en ik hoop dat er nog een vervolg komt. Het was super! Bedankt. Trouwens de docente was een heel goede entertainer, echt een topmens. Ze zorgt er heel goed voor dat de aandacht hoog blijft.”
(deelnemer trainingsdag over het Enneagram, ProRail)

Feedback op gemaakte aurografen vind je hier.

Feedback op de intensieve trainingsweken die ik in Italië heb georganiseerd en gegeven vind je – in het Italiaans – hier.