FAQ persoonlijke readings

Hoe lang doe je dit werk al?

Ik bied al 11 jaar readings aan op professionele basis. Ik ben al 14 jaar fulltime werkzaam in het veld van de zogeheten intuitive arts en de healing arts. Op deze pagina kun je meer lezen over mij, mijn kwalificaties en mijn expertisevelden.

Moet ik per sé een specifieke vraag aanleveren? En zou wat contextinformatie behulpzaam zijn?

Ja, ik heb een specifieke vraag nodig om voor je te kunnen readen. Ik lees (read) niet zonder een specifieke vraag die als ‘prompt’ voor de reading kan dienen. Als jij mij een specifieke vraag voorlegt, maakt dat duidelijk dat jij een *oprecht* verzoek hebt informatie te verkrijgen middels een reading, en dat is wat mij in staat stelt en toestemming geeft naar de energie- en informatievelden te kijken die aan jou gekoppeld zijn. Daarnaast helpt het feit dat je een specifieke vraag stelt mij ‘in te zoomen’ op de voor jou relevante informatie die beschikbaar is.
En ja, enige contextinformatie zal behulpzaam zijn; het helpt me te focussen op de specifieke informatie die relevant is in relatie tot jouw vraag. Het kan me in staat stellen sneller tot de kern van zaken te komen en zal me in staat stellen specifiekere informatie waar te nemen dan zonder enige contextinformatie mogelijk zou zijn. Dat gezegd hebbend: probeer de hoeveelheid contextinformatie die je aanlevert alsjeblieft beperkt te houden en de inhoud ervan zo kernachtig weer te geven. (Het heeft geen zin mij hele epistels vol informatie te zenden; té veel informatie werkt alleen maar als ‘ballast’ tijdens het readen…)

Waarom moet je mijn echte voornaam weten? En hoef je mijn geboortedatum niet te weten?

Als je mij je echte voornaam laat weten, weet ik met welke energie- en informatievelden ik me dien te verbinden om informatie waar te kunnen nemen die aan *jou* gekoppeld is.
Ik hoef je geboortedatum niet te weten, aangezien ik geen gebruik maak van numerologie of astrologie om informatie over jou te ‘ontdekken’. Ik werk in mijn readings intuïtief en psychic en neem energie en informatievelden waar. Mijn waarnemingen zijn niet ontleend aan systemen die mensen classificeren aan de hand van hun geboortedatum. Systemen als numerologie en astrologie hebben absoluut hun waarde, maar een heldere / psychic waarneming is iets heel anders dan informatie die kan worden afgeleid uit iemands geboortedatum.

Maak je ook mediamiek contact met overleden mensen?

Nee, dat doe ik niet meer. Ik heb dat in het verleden wel een aantal jaren gedaan maar geef er tegenwoordig de voorkeur aan te focussen op de persoon met of voor wie ik aan het werk ben, degene die aanwezig is in het aardse hier en nu – en niet op personen met wie die persoon een connectie heeft. In mijn huidige manieren van werken draait alles om *jou* en niet om de mensen met wie jij een connectie hebt.

Kan ik een vraag stellen over iemand anders (niet mezelf)?

Het korte en simpele antwoord op die vraag is: “Nee.” Ik kijk niet naar de energie- en informatievelden van mensen die *mij* persoonlijk geen expliciete toestemming hebben gegeven verbinding te maken met de energie- en informatievelden die aan hen gekoppeld zijn. Het zou onethisch zijn dat te doen zonder hun toestemming en dat is niet iets dat ik doe.
Dat gezegd hebbend: als jouw vraag betrekking heeft op een relationeel aspect kan het zo zijn dat ik informatie waarneem over *die relatie* maar de focus van die informatie zal liggen op de aspecten die betrekking hebben op *jou* IN die verbinding – en niet op wat de andere persoon wel of niet doet, hoe hij of zij wel of niet is, etc. In de diensten die ik aanbied draait alles om *jou* – niet om de mensen met wie jij connecties hebt.

Ik wil iemand een reading cadeau doen. Kan ik een reading bestellen voor iemand anders?

Ik vind het fantastisch als je iemand een reading van mij cadeau wilt doen, maar die persoon zal de reading wel zelf bij mij moeten bestellen – om redenen die onder de vorige vraag genoemd zijn: hij/zij zal me zelf toestemming moeten geven een reading voor hem/haar vorm te geven. Het is natuurlijk wel mogelijk dat jij de betaling van de reading verzorgt; neem gerust contact met me op als je meer wilt weten over hoe we dit kunnen stroomlijnen.

Kan ik een live reading/Zoom call boeken? En bied je ook andere soorten readings aan?

Ik bied geen live readings meer aan. Ik heb dat in het verleden wel gedaan maar ik kan meer diepgang in de readings realiseren wanneer ik *al* mijn energie op de reading zelf kan focussen. Jouw reading zou minder diepgaand zijn als ik met jou zou moeten interageren terwijl ik je reading vormgeef.
En ja, ik bied verschillende soorten readings aan. Een overzicht van alle persoonlijke readings die ik aanbied vind je hier. Daarnaast bied ik ook persoonlijke sessies aan waarin je 1-op-1 met mij kunt werken. Op deze pagina kun je meer lezen over de ‘ins & outs’ van de persoonlijke consulten die ik aanbied en hier vind je meer informatie over mij, mijn professionele achtergrond en de onderwerpen en expertisevelden waarin ik mezelf bekwaamd heb.

Ik heb mijn reading zo snel mogelijk nodig. Is er een manier waarop ik mijn reading eerder geleverd kan krijgen?

Nee, die is er niet. Ik zal je reading zo snel mogelijk vormgeven maar mijn rooster is erg gevuld en ik werk met en voor een heleboel mensen, elke week weer, allemaal ingeroosterd. Ik kies ervoor geen extra druk aan mijn rooster toe te voegen – het zou de kwaliteit van mijn werk geen goed doen en daar zou niemand profijt van hebben.

Waarom hanteer je de prijzen die je hanteert?

De prijzen zijn een reflectie van de tijd, energie, toewijding en kosten die ik investeer in de totale creatie van jouw opgenomen video-reading: de voorbereiding daartoe, het doen van de reading zelf, het converteren van de opname, het editen van de video voor jouw gemak, het uploaden van de video en de opslag van de video op een veilige server tot jij de video gedownload hebt. De creatie van de persoonlijke video-readings die ik aanbied behelst veel meer dan slechts de minuten die de video-readings lang zijn…

Waar sla je mijn video op tot ik hem download? En is de procedure waarmee ik toegang tot mijn video krijg complex?

Je video wordt geüpload en tijdelijk opgeslagen binnen de omgeving van mijn Vimeo Pro account, waar de video alleen toegankelijk zal zijn voor mijzelf en degene met wie ik de downloadlink deel: jij. En geen zorgen: je hoeft zelf geen Vimeo account te hebben of te creëren om je video te kunnen downloaden. 🙂
De procedure waarmee je toegang krijgt tot jouw video-reading is simpel en slechts een kwestie van een aantal muisklikken. Wanneer je video klaar is om te worden gedownload stuur ik je een e-mail met daarin een downloadlink. 1 klik op die link opent direct het scherm waar je jouw video-reading kunt downloaden. Klik (op die pagina) op het downloadsymbool (het pijltje dat naar beneden wijst) rechtsonder je video-opname, kiest de hoogste resolutie (1080 p) en de downloadprocedure zal automagisch van start gaan.
Belangrijk: download je video-opname bij voorkeur direct, maar sowieso binnen een week nadat ik je de link heb gestuurd, want na een week verwijder ik de opname uit al mijn files (omwille van privacywetgeving) en zal de downloadlink niet langer toegang geven tot je video-opname!


Share or email