Testimonials

“Sharon is a deeply committed and loving coach/trainer. She challenged and supported me in my growth, personally and professionally. Sharon is someone who truly cares and goes the extra mile.”

~ MS, coach & trainer


“The one word that describes Sharon best is: sincere! She is a committed coach and continuously on the lookout to support others. I recommend Sharon as a trainer/coach. I experienced her as an expert in her field. She is honest, dedicated and true; it’s always a pleasure to work with her.”

~ SS, senior image reporting news


“Ik ervaar Sharon altijd als toegewijd, eerlijk, no nonsense en een expert in de velden waarin ze werkzaam is. Ze is een inspirerende, energieke en liefdevolle vrouw; a pleasure to be around! “

~ JvB, solopreneur, coach & trainer


“Bedankt voor het delen van je kennis en kunde met me. Zoals ik op het kaartje van de bloemen al schreef: bedankt dat je bent wie je bent. Ik voel me bevoorrecht dat je op mijn pad bent gekomen. Waar ik vroeger aan symptoombestrijding deed, heb ik nu de kern van het probleem aangepakt en verandert de wereld om me heen met mij mee. Het voelt goed niet meer vanuit […] te handelen. Het zorgt ervoor dat ik veel meer energie over houd.”

~ JR, griffier rechtbank


“Ik ben erg gelukkig dat mijn levenspad en Sharons levenspad elkaar hebben mogen kruisen. Ik had het gevoel dat ik op een enorm hectisch kruispunt stond en Sharon heeft mijn hand beetgepakt en me naar een rustige bergweg gebracht waar ik weer helemaal tot rust kon komen. Dat ging via drukke wegen, door zware stormen en diepe dalen maar die reis samen met Sharon heeft mij enorm geholpen te begrijpen wie ik ben en waar mijn kracht ligt. Sharon is een prachtig mens, zorgzaam en heeft het talent om mensen aan te voelen (letterlijk) en ze mee te nemen op een innerlijke reis. Het [werken aan de hand van ……] was voor mij dé perfecte manier om mijn valkuilen te herkennen en begrijpen. Het heeft me zo veel rust gegeven om eindelijk onder woorden te kunnen brengen wie ik ben. Bedankt voor de mooie reis!”

~ YdJ, railway signalling engineer, Alstom


“Ik heb Sharon leren kennen als een zeer integer persoon. Ze geeft veel persoonlijke aandacht en heeft overduidelijk kennis van zaken en dingen ook zelf doorleefd. Ze is heel prettig in de omgang en weet in no time tot de kern door te dringen.”

~ MdB, eigenaar van een yogacentrum en een organisatie voor body & mind reizen


Hoi lieve Sharon, dankjewel voor het fijne consult. Ik voel me zo gezien en gehoord, m.n. ook in het rouwproces waarin ik zit […]. Wat een stappen Sharon, ik voel me dankbaar. Liefs voor jou.”

~ RvH, projectmanager & bonusmama


“Voor coaching met diepgang ben je aan het juiste adres bij Sharon. Zij is een kundige coach die graag met jou op reis gaat naar jouw persoontje. Een reis waarbij je samen ontdekt dat vele factoren in je leven je gevormd hebben tot wat je nu bent. Hierbij laat zij geen kenmerkende patronen, karaktertrekken, omgevingsfactoren en familierollen onbenoemd. En kom je tot inzichten die je zelf niet eerder had en blijken er zo veel meer dwarsverbanden te bestaan in jouw handelen dan je dacht. Hierbij geeft Sharon verrassende oefeningen om jezelf beter te leren kennen, in je kracht te komen en verbeterpunten beet te pakken. Bovendien leert ze je dat er meer is tussen lichaam en geest.”

~ NS, teamleider projectbegeleiding ProRail


“Lieve Sharon,
Je hebt mij op een fijne manier vaak diep geraakt! Zo fijn dat je zo goed alles kunt meevoelen en dat dan alles duidelijk wordt! Wat fijn dat jij mij juist aanvoelt en begrijpt!! Ik ben je enorm dankbaar!”

~ GA, basisschooldocent, ondernemer & hoogsensitieve moeder


“Lieve Sharon,
[…] een dikke dank je wel voor alle hulp die ik in het coachingstraject van jou heb gehad, al je handreikingen en handvatten. Ze zijn allemaal, stuk voor stuk, ontzettend waardevol en hebben me gebracht waar ik nu sta. Klaar voor de nieuwe start waarin IK BEPAAL! Ja, ik heb de stappen gezet, maar jij hebt me geholpen om de stappen te herkennen en daar waar mijn moed tekort schoot, me moed ingepraat om toch de stap te zetten. Dat is ontzettend waardevol en niet in geld uit te drukken. Dank je wel daarvoor. Ik ben […] ontzettend dankbaar dat hij jou op mijn pad heeft gebracht.”

~ GF, stafjurist rechtbank

“Sharon is een geweldig goede coach. Integer, met goede kennis van zaken en een fijn mens om mee samen te werken.”

~ AS, zelfstandig ondernemer, gewichtsconsulente


Share or email