Times of Transition

We leven in bijzondere tijden nu: tijden van grote transities.

Dit vraagt veel van ons, doet veel met ons en beïnvloedt allerlei facetten van ons leven en ons zijn.

Om goed door dit soort tijden heen te kunnen komen, is het van groot belang goed te weten wie jij zélf bent en hoe jij in je centrum en in je kracht kunt verblijven te midden van alles dat nu gebeurt.


Juist in roerige tijden worden er allerlei aspecten van ons zijn aangeraakt, vaak op intense manieren, waar we niet op zaten te wachten en die ons niet helpen de onstuimige zeeën op een kalme wijze het hoofd te bieden en de eigen balans en kalmte te bewaren.

In hectische tijden worden we vele malen makkelijker dan in rustigere tijden geconfronteerd met gevoelens, gedachten en emoties die ons uit balans halen, kunnen verzwakken en disharmonie kunnen creëren. We ervaren meer onrust en spanning dan goed voor ons is en wanneer er bovenmatig veel spanning in ons systeem is, worden lontjes korter, incasseringsvermogens zwakker en komen dingen als geduld, begrip en compassie onder druk te staan. Veel makkelijker dan in kalmere tijden dreigen we in onze eigen valkuilen terecht te komen, kunnen onze pijnpunten worden aangeraakt en komen onze schaduwkanten naar de oppervlakte.

Juist in tijden van grote transities is het van immens belang heel goed te weten wie jij zelf bent en hoe je in jezelf kracht, rust en houvast kunt vinden, en zicht en grip te hebben op je valkuilen en schaduwkanten zodat deze niet nóg meer spanningen in je leven brengen dan er al zijn.

Wanneer er een orkaan woedt, is het oog van de orkaan de enige plek waar kalmte heerst: een plek waar rust en stilte te vinden zijn en van waaruit je, wanneer je goed verbonden bent met jezelf, kunt kijken naar de woeste winden die om je heen tekeer gaan zonder daarin meegesleurd te worden.

Juist nú is leven vanuit de kern van wie je bent van groot belang.
Juist nú is het zaak je schaduwkanten en je valkuilen te kennen en aan te pakken, zodat deze geen extra onrust in je leven creëren.
Juist nu ben je gebaat bij het afleggen van oude patronen die je beperken, het loslaten van conditioneringen, overtuigingen, programmeringen en blokkades die je niet dienen en het helen van wonden die je leven nodeloos compliceren.

Wil jij aan jezelf werken, 1-op-1, zodat jij zo goed mogelijk door deze transities heen kunt komen?
Neem dan contact met me op.

Ik ondersteun al sinds 2008 mensen in groei-, transitie- en transformatieprocessen, zowel offline als online, en wil je heel graag dingen aanreiken waar jij baat bij kunt hebben. Juist nu.


Speciaal voorjaarstarief 2020

Dit gehele voorjaar geef ik een flinke korting op individuele telefonische consulten van een uur, omdat ik zo veel mogelijk mensen juist nu in staat wil stellen gebruik te maken van de mogelijkheid 1-op-1 met mij te werken. Een uur de tijd om te focussen op de dingen die jou nu bezig houden en handvatten en inzichten te verkrijgen waar je nu mee verder kunt.

Normaliter kost een los telefonisch consult € 65,- per uur; dit gehele voorjaar bied ik het aan voor slechts € 55,- per uur – het laagste tarief dat ik ooit gehanteerd heb. Omdat bijzondere tijden om bijzondere maatregelen vragen en ik op deze wijze mijn steentje wil bijdragen aan waar we nu als collectief doorheen gaan.

Wil jij een individueel telefonisch consult boeken tegen dit speciale voorjaarstarief? Stuur dan een mailtje naar info@sharonkersten.com en vermeld in de onderwerpregel ‘voorjaarstarief 2020’.
Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.


Ook interessant voor anderen? Deel het!