Times of Transition

We leven in bijzondere tijden nu: tijden van grote transities.

Dit vraagt veel van ons, doet veel met ons en beïnvloedt allerlei facetten van ons leven en ons zijn.

Om goed door dit soort tijden heen te kunnen komen, is het van groot belang goed te weten wie jij zélf bent en hoe jij in je centrum en in je kracht kunt verblijven te midden van alles dat nu gebeurt.


Juist in roerige tijden worden er allerlei aspecten van ons zijn aangeraakt, vaak op intense manieren, waar we niet op zaten te wachten en die ons niet helpen de onstuimige zeeën op een kalme wijze het hoofd te bieden en de eigen balans en kalmte te bewaren.

In hectische tijden worden we vele malen makkelijker dan in rustigere tijden geconfronteerd met gevoelens, gedachten en emoties die ons uit balans halen, kunnen verzwakken en disharmonie kunnen creëren. We ervaren meer onrust en spanning dan goed voor ons is en wanneer er bovenmatig veel spanning in ons systeem is, worden lontjes korter, incasseringsvermogens zwakker en komen dingen als geduld, begrip en compassie onder druk te staan. Veel makkelijker dan in kalmere tijden dreigen we dan in onze eigen valkuilen terecht te komen, kunnen onze pijnpunten worden aangeraakt en komen onze schaduwkanten naar de oppervlakte.

Juist in tijden van grote transities is het van immens belang heel goed te weten wie jij zelf bent
en hoe je in jezelf kracht, rust en houvast kunt vinden.
Juist nu is het van groot belang zicht en grip te hebben op je valkuilen en schaduwkanten,
zodat deze niet nóg meer spanningen in je leven brengen dan er al zijn.

Wanneer er een orkaan woedt, is het oog van de orkaan de enige plek waar kalmte heerst: een plek waar rust en stilte te vinden zijn en van waaruit je, wanneer je goed verbonden bent met jezelf, kunt kijken naar de woeste winden die om je heen tekeer gaan zonder daarin meegesleurd te worden.

Juist nú is leven vanuit de kern van wie je bent van groot belang.
Juist nú is het zaak je schaduwkanten en je valkuilen te kennen en aan te pakken, zodat deze geen extra onrust in je leven creëren.
Juist nu ben je gebaat bij het afleggen van oude patronen die je beperken, het loslaten van conditioneringen, overtuigingen, programmeringen en blokkades die je niet dienen en het helen van wonden die je leven nodeloos compliceren.

Juist nu is het tijd om… thuis te komen bij jezelf.


Wil jij onder mijn begeleiding aan jezelf werken, 1-op-1, zodat jij zo goed mogelijk door deze tijden van grote transities heen kunt komen? Neem dan contact met me op om een individueel consult in te plannen. In een individueel consult heb je mijn onverdeelde aandacht en support en kunnen we inzoomen op jouw unieke, specifieke stukken.

Wil je wel graag gebruik maken van de ondersteuning die ik te bieden, maar niet direct in een 1-op-1 setting? En lijkt het je prettig in contact te komen met like-minded & like-hearted people die net als jij juist in deze bijzondere tijd aan hun eigen groei en (door-)ontwikkeling willen werken? Word dan lid van de Lighthouse Community.

Ga je liever zelfstandig aan de slag met de dingen die ik te bieden heb in het kader van processen van thuiskomen bij jezelf, in jouw eigen tijd en tempo? Kijk dan eens bij de Tools om thuis te komen.

Sinds 2008 heb ik al duizenden mensen in binnen- en buitenland ondersteund in groei-, transitie- en transformatieprocessen, zowel offline als online, en ik wil ook jou heel graag dingen aanreiken waar je baat bij kunt hebben. Juist nu.


Veel support voor een heel klein prijsje: Sharons Lighthouse Community!

Als lid van Sharons Lighthouse Community krijg je heel veel aangereikt voor slechts een klein bedrag per maand, waardoor je elke maand kunt profiteren van mijn kennis, kunde en expertise voor een fractie van wat een individueel consult je zou kosten.

Bovendien heb je als lid van deze community toegang tot een afgeschermde online omgeving waar je, n.a.v. de video’s die ik exclusief voor de Lighthouse Community maak, informatie kunt uitwisselen met andere Lighthouse-members – mensen die net als jij bewust bezig zijn met hun processen van groei en ontwikkeling in deze tijd van grote transities. Hierdoor kan er ook in groepsverband groei en ontwikkeling plaatsvinden en bij samen groeien zijn we allemáál gebaat. Want we moeten onze processen weliswaar zélf doorlopen, maar dat hoeven we niet alléén te doen. Samen zijn we sterker, samen leren en groeien we meer en contact met gelijkgestemden is ontzettend waardevol, juist in uitdagende tijden als deze.

Klik voor meer informatie over Sharons Lighthouse Community op de afbeelding hieronder.

Ik verwelkom je héél graag als lid van mijn Lighthouse Community en zie er enorm naar uit je daar (beter) te leren kennen!

Ook interessant voor anderen? Deel het!