Webinars

Mijn webinars zijn een laagdrempelige manier om waardevolle en kwalitatief hoogwaardige informatie over een bepaald onderwerp te verkrijgen terwijl jij, heel relaxed, in je eigen omgeving bent.

In de webinars die ik geef deel ik mijn kennis over een specifiek onderwerp, waarbij er – in het laatste deel van het webinar – ook gelegenheid is tot het stellen van vragen.

Ik gebruik mijn webinars niet als marketingtool. Ze zijn dus niet van het type ‘gratis’ waarbij aan het einde van het webinar geprobeerd wordt je met allerlei toeters, bellen en timers te verleiden tot de aankoop van een prijzig product of een kostbare dienst om op die wijze alsnog veel geld aan jouw ‘gratis’ deelname te verdienen.

Ik gebruik webinars om goede en gedegen informatie te delen waar je echt wat aan hebt en zie webinars als een manier om online te doen wat ik al vele jaren lang offline heb gedaan: ‘lesgeven’, informatie delen, mensen kennis bijbrengen en handvatten geven waar ze iets aan hebben. In andere woorden: ik deel in mijn webinars waardevolle content, zoals ik dat ook doe in mijn consulten en groeitrajecten en in offline activiteiten. En daar hangt, dus, een prijskaartje aan.


Binnenkort vind je hier meer informatie over de webinars die voor de komende periode op het programma staan.Wil je bericht ontvangen zodra er een nieuw webinar is ingepland? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. ► ► ►

Ja, ik wil nieuws ontvangen

Ook interessant voor anderen? Deel het!