Webinars

Mijn webinars zijn een laagdrempelige manier om waardevolle en kwalitatief hoogwaardige informatie over een bepaald onderwerp te verkrijgen terwijl jij, heel relaxed, in je eigen omgeving bent.

In de webinars die ik geef deel ik mijn kennis over een specifiek onderwerp, waarbij er – in het laatste deel van het webinar – ook gelegenheid is tot het stellen van vragen. Mijn webinars zijn altijd live en hebben altijd een beperkt aantal deelnemers (maximaal 20, tenzij expliciet anders is aangegeven).

Ik gebruik mijn webinars niet als marketingtool. Ze zijn dus niet van het type ‘gratis’ waarbij aan het einde van het webinar geprobeerd wordt je met allerlei toeters en bellen te verleiden tot de aankoop van een prijzig product of een kostbare dienst om op die wijze alsnog veel geld aan jouw ‘gratis’ deelname te verdienen.

► Ik gebruik webinars om goede en gedegen informatie te delen waar je echt wat aan hebt en zie webinars als een manier om online te doen wat ik al vele jaren lang offline heb gedaan: ‘lesgeven’, informatie delen, mensen kennis bijbrengen en handvatten geven waar ze echt iets aan hebben. In andere woorden: ik deel in mijn webinars waardevolle content, zoals ik dat ook doe in mijn consulten en groeitrajecten en in offline activiteiten. En daar hangt, dus, een prijskaartje aan.


Webinars die binnenkort plaatsvinden:


Dinsdag 7 mei


Tijdstip: 19.30 – 21.30 uur

Maximum aantal deelnemers: 20

Uitgebreide informatie vind je hier.


Donderdag 9 mei

Tijdstip: 19.30 – 21.30 uur

Maximum aantal deelnemers: 20


Uitgebreide informatie vind je
hier.


Woensdag 5 juni

Een serie van 3 webinars.

Data: 5, 12 & 19 juni

Tijdstip: 19.30 – 22.00 uur

Maximum aantal deelnemers: 20

Uitgebreide informatie vind je hier.


“Learning is a treasure that will follow its owner everywhere.”

(Chinees spreekwoord)
Wil je op de hoogte worden gehouden van webinars en ander nieuws? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief ► ► ►

… of volg me op Facebook, waar nieuws direct gemeld wordt zodra het er is:

► ► https://www.facebook.com/SharonKerstenNL/


Ja, ik wil nieuws ontvangen


Ook interessant voor anderen? Deel het!