Werk met mij, 1-op-1

Het is mijn passie mensen te ondersteunen in hun processen van persoonlijke groei, ontwikkeling en bewustwording. Daartoe bied ik zowel groepsactiviteiten en cursussen aan als een scala aan individuele diensten.

Als je mijn expertise wilt inschakelen om te werken aan jezelf en jouw specifieke stukken is 1-op-1 begeleiding en ondersteuning de aangewezen route. In individuele sessies en trajecten stel ik mijn kennis en expertise volledig in dienst van jouw hulpvraag en jouw proces(sen) en stem ik mijn ondersteuning volledig af op jou, op wat jij inbrengt en op wat er nodig is om jou zo optimaal mogelijk te begeleiden.

Ik bied 1-op-1 begeleiding en ondersteuning in de vorm van:

Daarnaast bied ik ten aanzien van 1-op-1 begeleiding en ondersteuning ook een drietal diensten aan die op deze website onder het kopje ‘The Lighthouse’ geschaard zijn omdat zij een wat minder conventionele aard hebben:

Klik hierboven op de blauwe link van je keuze voor uitgebreide informatie over de verschillende mogelijkheden om 1-op-1 met mij aan de slag te gaan.


Ook interessant voor anderen? Deel het!