Werk met mij, 1-op-1

In individuele sessies en trajecten stel ik mijn kennis en expertise volledig in dienst van jouw hulpvraag en jouw proces(sen) en stem ik mijn ondersteuning volledig af op jou, op wat jij inbrengt en op wat er nodig is om jou zo optimaal mogelijk te begeleiden.

Ik bied 1-op-1 begeleiding en ondersteuning in de vorm van:

Daarnaast bied ik ook een drietal individuele diensten aan die een wat minder conventionele aard hebben:

In droomwerkconsulten, tijdens psychic scans en bij het vervaardigen van auragraphs maak ik gebruik van mijn psychic vermogens die me in staat stellen energie waar te nemen, te ‘lezen’ en te duiden.
Hoewel het werken met deze vermogens al vele jaren deel uitmaakt van mijn realiteit, besef ik terdege dat het werken met deze menselijke (!) vermogens nog niet voor iedereen ‘gemeengoed’ is en bij menigeen nog op skepsis stuit. En dat is helemaal prima. Had je mij voorafgaand aan 2010 verteld dat ik op een dag met deze vermogens zou werken, dan had ik je gegarandeerd niet geloofd en waarschijnlijk heel meewarig aangekeken. Maar het is wel wat ik inmiddels al vele jaren doe, waar ik me professioneel in bekwaamd heb en waar al duizenden mensen mooie vruchten van hebben geplukt. Als ook jij gebruik wilt maken van deze diensten: je bent van harte welkom. 🙂

Klik hierboven op de blauwe link van je keuze voor uitgebreide informatie over de verschillende mogelijkheden om 1-op-1 met mij aan de slag te gaan.


Ook interessant voor anderen? Deel het!