Word Lighthouse-member!

Heb je de informatie over de Lighthouse Community gelezen en heeft dat je enthousiast gemaakt?

Word dan Lighthouse-member!

Als Lighthouse-member krijg je voor een laag bedrag per maand toegang tot een schat aan waardevolle informatie die jou helpt deze tijden van grote transities zo goed mogelijk te ‘navigeren’ én kun je, als je dat wilt, in een afgeschermde online omgeving informatie uitwisselen met like-minded & like-hearted people, mensen die net als jij juist nu bewust willen (blijven) groeien en dóórontwikkelen. Je kunt kiezen voor:

  • een kwartaal-membership (van 90 dagen)
  • een halfjaar-membership (van 180 dagen), of
  • de voordeligste deal: een jaar-membership (van 365 dagen), dat omgerekend slechts € 8,25 per maand kost en waarbij je bovendien 10% korting krijgt op elk individueel coachconsult met mij* dat je gedurende je lidmaatschaps-periode boekt!

De groene vinkjes hieronder geven aan waar elk membership, gedurende je lidmaatschapsperiode, toegang toe geeft:

kwartaal-membership
90 dagen
halfjaar-membership
180 dagen
jaar-membership
365 dagen
De maandelijkse Lighthouse-video
De maandelijkse Extra video
De maandelijkse live groeps-call
Het Lighthouse-forum
Het archief van de Lighthouse-video’s
Het archief van de Extra video’s
10 % korting op individuele coachconsulten *—-—-

Investering in jezelf

€ 33,-

€ 66,-
slechts
€ 99,-

* De korting is van toepassing op het reguliere tarief van losse coachconsulten (telefonisch of per video) inclusief losse innerlijk kindwerk-consulten en losse enneagram-consulten en op losse droomwerkconsulten (telefonisch). Zij geldt niet i.c.m. voorkomende kortingsacties en is niet van toepassing op psychic scans, flux readings en de andere diensten die ik aanbied.

Memberships worden niet automatisch verlengd.
Wil je na afloop van je membership-periode lid blijven van de Lighthouse Community, dan kun je je gewoon opnieuw aanmelden voor de duur die je dán prettig vindt.
🙂

Aanmelden voor het membership van je keuze?
Stuur dan even een mailtje naar info@sharonkersten.com

Als je je aanmeldt als Lighthouse-member, verklaar je kennis te hebben genomen van en in te stemmen met de uitgebreide informatie die op de pagina Lighthouse Community te vinden is, waaronder in het bijzonder de informatie omtrent de kernwaarden, de grondslag en het doel van de Lighthouse Community en de richtlijnen voor deelname aan de Lighthouse Community en het Lighthouse-forum.

Tot snel, in de Lighthouse Community!


Ook interessant voor anderen? Deel het!