Word Lighthouse-member!

Heb je de informatie over de Lighthouse Community gelezen en heeft dat je enthousiast gemaakt?

Word dan Lighthouse-member!

Als Lighthouse-member heb je maandelijks toegang tot een schat aan waardevolle informatie die jou helpt deze tijden van grote transities zo goed mogelijk te ‘navigeren’ én kun je in een afgeschermde online omgeving informatie uitwisselen met like-minded & like-hearted people, mensen die net als jij juist nu bewust willen (blijven) groeien en dóórontwikkelen.

Kies voor een kwartaal-membership (van 90 dagen), een halfjaar-membership (van 180 dagen) of een jaar-membership (van 365 dagen). De groene vinkjes hieronder geven aan waar elk membership toegang toe geeft:


kwartaal-membership
90 dagen
halfjaar-membership
180 dagen
jaar-membership
365 dagen
De maandelijkse Lighthouse-video
De maandelijkse Extra video
De maandelijkse live groeps-call
Het Lighthouse-forum
Het archief van de Lighthouse-video’s
Het archief van de Extra video’s
Investering in jezelf€ 33,-€ 66,-€ 111,-
Memberships worden niet automatisch verlengd.
Wil je na afloop van je membership-periode lid blijven van de Lighthouse Community,
dan kun je je gewoon opnieuw aanmelden voor de duur die je dán prettig vindt.
🙂

Aanmelden voor het membership van je keuze doe je ► hier

Let op!: De betaling van je membership kan alléén geschieden middels PayPal of creditcard. Zorg dus dat je een PayPal-account hebt of een creditcard bij de hand hebt vóórdat je de aanmeldprocedure in gaat. Aanmeldingen die niet volledig (inclusief betaling per PayPal of creditcard) worden doorlopen, geven geen toegang tot de Lighthouse-pagina’s en komen te vervallen. Het is voor mij niet mogelijk deze constructie handmatig te overrulen.
Heb je nog geen Pay-Pal account? Hier kun je er één aanmaken.

Als je je aanmeldt als Lighthouse-member, verklaar je kennis te hebben genomen van en in te stemmen met de uitgebreide informatie die op de pagina Lighthouse Community te vinden is, waaronder in het bijzonder de informatie omtrent de kernwaarden, de grondslag en het doel van de Lighthouse Community en de richtlijnen voor deelname aan de Lighthouse Community en het Lighthouse-forum.

Tot snel, in de Lighthouse Community!


Ook interessant voor anderen? Deel het!