Sessions

In een persoonlijke sessie bied ik 1-op-1 ondersteuning bij processen van zelfontwikkeling, bewustwording, integratie, heelwording en transformatie.

Dat doe ik vanuit een holistische visie op welzijn en mens-zijn waarbij psychologisch dieptewerk en psychospirituele aspecten hand in hand gaan.

Ik stel mijn kennis, expertise en vaardigheden volledig in dienst van jouw hulpvraag en proces(sen) en reik je dingen aan die daarop afgestemd zijn. Daarbij sluit ik aan bij het individu dat jij bent, de aspecten waar jij het over wilt hebben en ‘waar jij staat’ in jouw processen.

Met wat ik je aanreik tijdens de sessie kun je in de tijd daarna zelf aan de slag gaan. Jij bepaalt zelf of je na enige tijd weer een sessie wilt boeken, wanneer je toe bent aan een volgende stap.

Op de pagina Werkwijze, visie & benadering lees je wat er qua onderwerpen, thema’s en aspecten zoal aan bod kan komen en vind je informatie over mijn visie, werkwijze en benadering. Op de pagina Sharon vind je meer informatie over de disciplines, kennisvelden en expertiseterreinen waarin ik me bekwaamd heb.

Let op: persoonlijke sessies zijn momenteel alleen beschikbaar voor wie

– in het verleden reeds met mij heeft samengewerkt en daar nu op door wil pakken
– een persoonlijke reading, psychic scan of auragraph heeft ontvangen en daar dieper op in wil gaan

dieper in wil gaan op een aspect dat in een Lux Readings YouTube video aan bod is gekomen

Als één van bovenstaande situaties op jou van toepassing is, kun je me een e-mail sturen om je persoonlijke sessie in te plannen. Vermeld in je e-mail waar je tijdens de sessie op wilt focussen. Sessietarieven vind je op de pagina Werkwijze, visie & benadering.


Ook interessant voor anderen? Deel het!