Bezielde verhalen

Tussen juli 2022 en maart 2023 heb ik een serie Soulful Stories opgenomen en in een speciaal daarvoor gecreëerd YouTube kanaal geplaatst.

Het waren verhalen die ontsproten aan intuitive storytelling en aspecten belichtten van de reis van persoonlijke groei, ontwikkeling en zelfwerk die we als mens kunnen gaan.

De verhaallijnen ontsproten aan afbeeldingen die zich in het moment lieten zien en elk verhaal beoogde een licht te schijnen dat behulpzaam of betekenisvol kon zijn voor wie het verhaal tegenkwam. Deze Soulful Stories – zo’n 40 in totaal – zijn erg goed ontvangen. Veel mensen waardeerden ze enorm en ik heb er mooie reacties en feedback op mogen ontvangen.

Maar… ze waren nooit bedoeld als ‘blijvertje’. Ze waren geboren en gecreëerd als onderdeel van een creatief project en persoonlijk experiment dat ik gedurende een aantal maanden heb willen uitvoeren – om te ervaren hoe het is en wat het inhoudt een YouTube kanaal te creëren en me vervolgens toe te leggen op de creatie van een steady stroom aan intuitive storytellings.
Dat project/experiment heeft me veel geleerd en heeft geleid tot de conceptie van nieuwe ideeën voor nieuwe formats die ik dit najaar zal presenteren – veel meer uitgelijnd met de manieren waarop ik het liefst werk. Het YouTube project is inmiddels beëindigd en het kanaal is leeggehaald. De Soulful Stories die daar eens hun thuis vonden hebben hun functie vervuld en voor mij is de tijd aangebroken op een andere wijze te gaan werken met de combinatie van mijn intuïtieve kwaliteiten, mijn vaardigheden op het vlak van storytelling en mijn professionele expertise, in een andere omgeving.

In oktober 2023 start ik met het aanbieden van een ander type ‘Soulful Stories’, waarbij de focus specifiek zal liggen op zelfwerk en schaduwkantenwerk.

Als jij bewuste stappen wilt maken op jouw reis van thuiskomen bij jezelf, je gericht aan de slag wilt gaan met het verkennen van en werken aan schaduwaspecten en je enthousiast wordt van kaartensets met prachtige, betekenisvolle en krachtige afbeeldingen, houd dan de Lux & Lemonade pagina van deze site in de gaten.


Share or email